"Ислямска държава" удари в Либия

Африка

"Ислямска държава" удари в Либия

21463
на 30.10.2018
Ислямска държава удари в Либия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Най-малко четирима души бяха убити, а 10 - отвлечени при нападение в Централна Либия, предава агенция Ройтерс. Отговорност пое групировката "Ислямска държава".

препоръчано

Атаката срещу намиращия се в пустинята град Ал Фукаха продължила няколко часа, през които нападателите подпалили сгради на местните власти.

Нападението вероятно е отмъщение, след като младежи от града този месец помогнали за залавянето на местен главатар от "Ислямска държава".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО)
ново
Днес: 116
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК