Испания затяга мерките - маските са задължителни и на плажа

Европа

Испания затяга мерките - маските са задължителни и на плажа

5331
на 31.03.2021
Испания затяга мерките - маските са задължителни и на плажа
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Испания затяга мерките срещу разпространението на коронавируса. От днес става задължително носенето на маски на открити места, като плажове и басейни, дори ако хората са на метър и половина разстояние.

препоръчано

В момента някои региони изискват от хората да слагат маски, когато пристигат и си тръгват от плажовете, но не и когато се пекат на слънце.

Според новия закон плажуващите са задължени да носят маски през цялото време. В Майорка, където, за разлика от Мадрид, баровете и ресторантите работеха до 22 ч. вечерта, вече ще затварят в 19 ч.

Вчера Испания отбеляза 10-кратно увеличение на заразените с коронавирус в сравнение с предишната седмица.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 50
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК