Испанският премиер пропуска срещата на Г-20 заради коронавирус, Байдън - с негативен Covid тест

Азия

Испанският премиер пропуска срещата на Г-20 заради коронавирус, Байдън - с негативен Covid тест

10571
на 07.09.2023
Испанският премиер пропуска срещата на Г-20 заради коронавирус, Байдън - с негативен Covid тест
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Министър-председателят в оставка на Испания Педро Санчес ще пропусне срещата на върха на Г-20 в Ню Делхи този уикенд, след като е дал положителна проба за Covid-19, съобщиха от правителствения офис в четвъртък.

препоръчано

Министърът на икономиката Надя Калвино и външният министър Хосе Мануел Албарес ще представляват Испания на срещата на върха, която трябва да започне на 9 септември, се казва в изявление на правителството.

Междувременно президентът на САЩ Джо Байдън отново е дал отрицателен тест за Covid-19 след положителния тест на съпругата му Джил по-рано през седмицата, съобщи Белият дом. Байдън трябва да пътува до Индия по-късно в четвъртък за срещата на върха на Г-20, след което да пътува до Виетнам.

В четвъртък и първата дама Джил Байдън е дала отрицателен тест за COVID-19, съобщиха още от Белият дом.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 23
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК