ИСТИНИ ЗА СЛЕД ИЗБОРИТЕ! Георги Марков пред ПИК: Господата Пеевски и Горанов трябва да бъдат реабилитирани заради пародията "Магнитски" и обезщетени за репресията от партизаните на Сорос

Акценти

ИСТИНИ ЗА СЛЕД ИЗБОРИТЕ! Георги Марков пред ПИК: Господата Пеевски и Горанов трябва да бъдат реабилитирани заради пародията "Магнитски" и обезщетени за репресията от партизаните на Сорос

167705
преди 6 часа
ИСТИНИ ЗА СЛЕД ИЗБОРИТЕ! Георги Марков пред ПИК: Господата Пеевски и Горанов трябва да бъдат реабилитирани заради пародията Магнитски и обезщетени за репресията от партизаните на Сорос
Автор:   Георги Марков

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

ИСТИНИ ЗА СЛЕД ИЗБОРИТЕ

препоръчано

1. Изключително неприлично е за президента Тръмп веднага след победата му България да направи правителство с партизаните на Сорос от ППДБ.

2. Вярно е, че на Тръмп едва ли му пука много за България. Но е факт, че вече има партии у нас, които поддържат връзки с прилично ниво хора от екипа му. Те ще го държат в течение.

3. Тръмп счита ЕС за блато на Сорос и на форума СPAC в Будапеща тази пролет се закани да го ПРЕСУШИ. Пресушаването значи и смяна на американските посланици из Европа.

4. България прие доброволно ролята на колония, допускайки чиновник на Сорос и Байдън, наречен О'Брайън, да ни лупа с Магнитски... Нищо че според ВАС не се прилага в България. Партньорски жест бил. Ванката Кръстев го нарече ЛОВЕЦ НА ЗАЛОЖНИЦИ.

България стана заложник и сега трябва да искаме Освобождаване.

Господата Пеевски и Горанов трябва да бъдат реабилитирани заради пародията Магнитски и обезщетени за претърпяното от репресията.

Те бяха репресирани заради партизаните на Сорос в България...

5. Западна Европа е в паника заради миграцията. Каза го Орбан след късна вечеря с Макрон в Париж преди два дни.

Но Западна Европа е и уплашена от възхода на десницата. Най-вече Манфред Вебер. ЕНП загуби септември тежко изборите в Чехия, Австрия и Източна Германия.

Затова Брюксел упражни натиск върху австрийския президент да не даде мандат за правителство на победителя в Изборите Херберт Кикл, а на победения Нехамер.

Австрия е вече в конституционна криза след нахално и небивало в историята на страната нарушаване на Основния закон. Гледайте Австрия и мислете за България.

Затова ще има натиск и върху България да направи правителство с партизаните на Сорос. Да не забравяме публичния обяд на Урсула с Александър Сорос и Ванката Кръстев. Както и факта, че Вебер идваше навремето всеки ден в Будапеща да спасява университета на Сорос. Но Орбан го закри.

Предстои челен сблъсък на Тръмп с Брюксел, който изпълнява външната политика на Демократическата партия-на Байдън, Харис и Александър Сорос.

6. Ако България включи партизаните на Сорос в правителство, все едно сме си купили фабрика на 8 септември 1944. 

Това че Сорос ТВ-Нова и БТВ не казват, че предстои колосална промяна в Америка, Европа и света, не значи, че такава няма да има. Тази промяна няма да е в полза на Сорос.

За да се оправи, България трябва да изгони от страната Сорос и шефовете на Нова и БТВ. Не го ли направим, няма да се оправим.

Президентът ще свика новото Народно събрание вероятно точно на 6 ноември сутринта. Тръмп ще е вече победил! Ако все пак победи Харис, да слагаме за премиер Магарев. Световната война е неизбежна.

P.S. Преди време Кирчо летя до Америка. Не може да си уреди среща с близкия Кръг на Тръмп. Затова се видя с Помпео, който вече е девета дупка на кавала, да ни каже, че Тръмп няма да работи с лидери автократи, каквито в България имало двама.

Според Ванс обаче, който ще е вице, Тръмп няма да работи с лидери слуги на Сорос в Европа. Тоест и с ППДБ от Америка за България.

Георги Марков, специално за ПИК

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена в деня за размисъл - в Раците бушуват агресия и емоция, Съдбата поднася изненади на Девите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена в деня за размисъл - в Раците бушуват агресия и емоция, Съдбата поднася изненади на Девите
ПИК TV x
Проф. Георги Рачев пред ПИК TV с ЕКСПРЕСНА ПРОГНОЗА: Времето в неделя ще е толкова хубаво, че не може да служи като оправдание за негласуване Проф. Георги Рачев пред ПИК TV с ЕКСПРЕСНА ПРОГНОЗА: Времето в неделя ще е толкова хубаво, че не може да служи като оправдание за негласуване
ново
Днес: 62
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК