Италианец нарита безмилостно коте и загази здраво

Европа

Италианец нарита безмилостно коте и загази здраво

6072
на 26.11.2020
Италианец нарита безмилостно коте и загази здраво
Автор:   ПИК

Управител на супермаркет от старинния сицилиански град Ена нарита безмилостно коте и сега ще плаща 10 000 евро глоба. Така отсъди местният трибунал, като заради констатираната особена жестокост на човека към животинчето присъдата не може да бъде обжалвана. „Злият гений“ на мъжа се оказал виден защитник на животните в Сицилия, който заснел сцената с телефона си и внесъл веднага официална жалба в прокуратурата, предаде Монитор.

препоръчано

Както писаха сицилианските медии, срамният екшън се разиграл миналия месец юни на централния площад „Армерина“ в Ена, който е опасан със сгради – вековни паметници на културата. Шефът на супермаркет бил паркирал там за няколко часа автомобила си и когато се върнал, чул изпод капака на мотора мяукане. Вдигнал го и видял сгушено там писанче само на няколко месеца, но вместо да го вземе и да го пусне да си ходи по живо, по здраво, якият мъж му бил няколко силни шута. После, когато котето все пак си тръгнало з някъде, то скимтяло и влачело едната лапа. Добри хора обаче го хванали и го занесли веднага на ветеринар, който пък констатирал счупване на коста.

Според вестниците в Сицилия Енрико Рици – така се казва наклепалия побойника природозащитник, бил останал „относително доволен“ от присъдата. Защото той смята, че подобни случаи на безмилостно малтретиране на домашен любимец трябва да се наказват със затвор. А иначе котенцето било „осиновено“ от семейство с три деца и сега по цял ден си играело безгрижно с тях.

 

 

Сподели:
Бомба x
Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 278
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това