Италиански пожарникар загина, след като автомобилът му бе отнесен от придошли води

Европа

Италиански пожарникар загина, след като автомобилът му бе отнесен от придошли води

13995
на 18.09.2024
Италиански пожарникар загина, след като автомобилът му бе отнесен от придошли води
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Пожарникар се удави в придошли води след обилните дъждове в южната италианска област Пулия, съобщиха властите, цитирани от ДПА.

препоръчано

Петдесет и деветгодишният огнеборец намерил смъртта си, след като автомобилът му бил отнесен от вълната в района на град Сан Северо. Той се е опитвал да спаси блокирани от наводненията водачи на леки коли, съобщава БТА.

Проливни валежи имаше и в други области на Италия като Тоскана и Емилия-Романя. Няколко реки излязоха от коритата си.

Противопожарната служба се отзова на сигнали за наводнения в много населени места, след като бурите, които засегнаха в последните дни Средна и Източна Европа, вчера започнаха да достигат и Италия.

Очаква се поне до петък държавата на Апенинския полуостров да бъде в плен на внезапни бури и поройни дъждове.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
Проф. Георги Рачев пред ПИК TV: Последната седмица на октомври ще е топла. В неделя хората да отидат да гласуват - сухо е и няма да има гъби Проф. Георги Рачев пред ПИК TV: Последната седмица на октомври ще е топла. В неделя хората да отидат да гласуват - сухо е и няма да има гъби
ново
Днес: 20
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК