И Варна влиза в червената COVID зона

Региони

И Варна влиза в червената COVID зона

8774
на 26.08.2021
И Варна влиза в червената COVID зона
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Утре се очаква област Варна да влезе в червената зона на разпространение на COVID-19. Това съобщи директорът на РЗИ-Варна, д-р Дочка Михайлова на брифинг за обстановката около пандемията, предаде БНР.

препоръчано

Коефициентът на заболеваемост е 246 на 100 000 население, като за една седмица са установени 673 нови случая, за последното денонощие новозаразените са 122. През последните 7 дни от коронавирус са починали 12 човека, а за последните 24 часа - 4, обобщи Михайлова.

Заетите легла на територията на областта са, а свободните - 82. Изнесени ваксинационни пунктове ще има и през идните почивни дни на входа на Морската градина, каза директорът на РЗИ-Варна. “От данните, които докладвах, виждате, че днес или утре ще сме в червената зона. Пуснала съм предложение към областния щаб за увеличаване на леглата, защото ще има такава необходимост. Ако влезем в следващата зона леглата трябва да станат 500. При предната вълна общо бяха 762 и смятам, че се справяхме. Имаме готовност да разкрием същия брой легла както при предходната вълна”, заяви д-р Михайлова.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 77
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК