И Красен Кралев като Борисов - дарява си органите

ГОРЕЩО
Петър Волгин: Предизборната коалиция ПП-ДБ спокойно може да бъде наречена „NEXO“ ПЪРВО В ПИК TV! Кирил Петков не отговори на въпросите на ПИК за оръжието за Украйна след сбирката на ДБ, на "борисовките" не трябвало да се обръща внимание, защото били "глупости" (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) Вежди Рашидов в покъртителна изповед: Защо съм се мъчил да бъда голям, като няма кого да зарадвам - ние сме здрав и проклет народ, затова и в Шенген не влизаме ГОРЕЩО В ПИК TV! Кирил Петков призна за обединението с ДБ и се закани на подземния свят: Сега ще видите лавина от хора, идват добрите сили (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Ние им работим, а те висят по парапетите. Не разбирам морала на ДБ за даренията от Nexo и как Христо Иванов сваля материали от медии. Как така прокуратурата си затвори очите за фалшивата декларация на Кирил Петков?! (ВИДЕО)
Политика

И Красен Кралев като Борисов - дарява си органите

13576
на 06.11.2019
И Красен Кралев като Борисов - дарява си органите
Автор:   ПИК

С чувство за оптимизъм се включвам в кампанията на Министерство на здравеопазването в подкрепа на донорството и трансплантацията „Да! За живот“. Последвах примера на премиера Борисов и лично попълних своята карта, с която изразявам своето съгласие да стана донор на органи в случай на настъпване на мозъчна смърт.

препоръчано

Това написа във фейсбук министърът на спорта Красен Кралев и показа попълнена донорска карта. 

"Горд съм, че за първи път от много години държавата инициира кампания в подкрепа на донорството. Като човек, завършил медицина, знам, че трансплантацията е едно от най-големите постижения на съвременната медицина. Чрез трансплантация могат да бъдат спасени много човешки животи.
За 2019 година в България над 1151 пациенти са в листата на чакащите трансплантация за органи. Те имат семейство, близки и приятели, които разчитат на всеки един от нас да подкрепим техния любим човек. Да бъдем съпричастни! Да говорим ЗА донорството. Да кажем заедно: “Да! За живот!”
Важна информация е, че тази карта няма юридическа стойност. Целта е да информира семейството и близките на човека, който я е попълнил каква е неговата воля. Можете да подкрепите инициативата като попълните своята карта – можете да я намерите онлайн на адрес: www.zajivot.bg, или да я получите от доброволците на БЧК, които ще ги раздават на ключови места в столицата и други градове", призова още Кралев. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
КОСМИЧЕСКО ЗРЕЛИЩЕ: На 1 февруари край Земята преминава комета, която хората ще видят отново след 50 000 години КОСМИЧЕСКО ЗРЕЛИЩЕ: На 1 февруари край Земята преминава комета, която хората ще видят отново след 50 000 години
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Кирил Петков не отговори на въпросите на ПИК за оръжието за Украйна след сбирката на ДБ, на борисовките не трябвало да се обръща внимание, защото били глупости (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Кирил Петков не отговори на въпросите на ПИК за оръжието за Украйна след сбирката на ДБ, на "борисовките" не трябвало да се обръща внимание, защото били "глупости" (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 92
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК