И Ленчето като Борисов - скочи на Делян Добрев, че едва не й разцепил сглобката

Акценти

И Ленчето като Борисов - скочи на Делян Добрев, че едва не й разцепил сглобката

59448
на 28.07.2023
И Ленчето като Борисов - скочи на Делян Добрев, че едва не й разцепил сглобката
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Лена Бориславова влезе в тона на Бойко Борисов, който преди месец, къде на шега, къде на сериозно, подхвърли пред актива на ГЕРБ във Велико Търново, че Делян Добрев му клати финансовия министър.

препоръчано

Както е известно, той е от ПП-ДБ и се казва Асен Василев, но бившият премиер Борисов неведнъж е признавал, че в момента с неговата благословия Кокорчо се разпорежда с бюджета на държавата. 

"Цяла седмица гледаме неуспешните опити на Делян Добрев да клати редовното правителство:

Първо с прибързаното и необмислено предложение да прекъсне доставките на петрол за цяла България след 7 дни и да повиши цените на горивата за всеки потребител

… след това да ни изкара и от Еврозоната с предложенията си по бюджета като възпрепятства събираемостта на данъците...

Е, от 5:41 сутринта днес вече имаме приет редовен бюджет с първоначалните параметри на МФ: с 3% дефицит, гаранции за по-висока събираемост, решителни социални мерки и предвидимост за бизнеса.
Сглобка е, не е коалиция. И не е приятно, но все още не е загубило смисъл. Дръжте се, колего", написа Ленчето в социалната мрежа.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Бойко Борисов закрива предизборната кампания ГЕРБ: Удържахте 4 г. мачкане, стъргане, рашковщина и ние сме ви длъжници (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Бойко Борисов закрива предизборната кампания ГЕРБ: Удържахте 4 г. мачкане, стъргане, рашковщина и ние сме ви длъжници (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК