И ТАЗ ДОБРА: Алекс Богданска не помни къде се е развела

ГАЛЕРИЯ ШОУ

И ТАЗ ДОБРА: Алекс Богданска не помни къде се е развела

24442
преди 5 часа
И ТАЗ ДОБРА: Алекс Богданска не помни къде се е развела
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Александра Богданска и цяла България помнят как тя се ожени в "Биг Брадър", но къде се е развела остава мистерия дори за бившата булка.

С широка усмивка преди дни в телевизионно студио Богданска разказа, че се развела в провинцията заради натоварените софийски съдилища. И докато в столицата се чака с месеци за едно нормално бракоразводно дело, тя и Даниел Петканов решили да действат по алтернативен начин.

препоръчано

"Затова отидохме в Горна Малина ли беше, Долна Малина ли беше, не мога да кажа", обясни новата водеща на "Биг Брадър".

Тя се раздели официално с бившия Луд репортер през 2022 година. Тогава разводите регистрираха пик заради изолацията в коронакризата, която изнерви дори съпрузи със стабилен стаж в брака, напомни "Тотнюз".

След раздялата Алекс разказа, че инициаторът на развода им е Даниел. Тя сподели, че не са взели решението взаимно, а желанието за раздяла е било изцяло и само негово. Алекс разри, че дори са имали планове за второ дете, но вместо това Дани е поискал да се разделят.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втория ден на октомври: Секс за жените Рак, за Рибите, а и за Телеца, който печели от търговия САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втория ден на октомври: Секс за жените Рак, за Рибите, а и за Телеца, който печели от търговия
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков разкри пред ПИК TV кой трябва да води хорото след изборите и начерта мрачен сценарий: Ако пак няма редовното правителство, тогава... (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков разкри пред ПИК TV кой трябва "да води хорото" след изборите и начерта мрачен сценарий: Ако пак няма редовното правителство, тогава... (ВИДЕО)
ново
Днес: 68
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК