И ТАЗ ДОБРА: Депутати завлекли с пари Милица Гладнишка

Политика

И ТАЗ ДОБРА: Депутати завлекли с пари Милица Гладнишка

73119
на 24.06.2024
И ТАЗ ДОБРА: Депутати завлекли с пари Милица Гладнишка
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Милица Гладнишка има неприятен личен опит с депутати, сподели наскоро самата актриса.

Тя не веднъж е била завличана с пари от народните представители в родния парламент. Това редовно й се случвало, преди да стане известна. Тогава си изкарвала хляба като сервитьорка. "Много клиенти драсваха, преди да си платят, най-често това бяха нашите мили народни представители!", сподели преди дни Милица Гладнишка в предаването "Кой да знае?" по Би Ти Ви.

препоръчано

Актрисата има договор с шоуто като капитан на един от двата състезаващи се отбора. В предаването преди няколко дни тя, вместо да разсъждава по въпроса, който й се падна, се впусна в спомени от годините, преди да стане популярна.

Тогава работела в популярно заведение в близост до Народното събрание. Много от клиентите й били депутати. Бъдещата звезда чинно им носела менютата и им сервирала поръчаното, като в същото време им пеела, защото в заведението работели пеещи сервитьори. Но често се налагало сама да плаща сметките им. "Пиеха по едно кафе и си тръгваха, без да ги забележа", спомня си звездата.

Депутатите си били изработили стратегия да наблюдават кога персоналът е разсеян и незабелязано да напускат заведението, без да платят. С цялата си наглост след дни отново се връщали, без да им мигне окото, и номерът им пак минавал. Налагало се персоналът за поема разходите по всичките им поръчки. Милица обикновено плащала депутатските сметки с бакшиши от чужденци, пише "Hotnews".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК