И Уил Смит се размечта за политическа кариера

ГАЛЕРИЯ ШОУ

И Уил Смит се размечта за политическа кариера

2448
на 02.03.2021
И Уил Смит се размечта за политическа кариера
Автор:   ПИК

САЩ да си част от шоубизнеса и Холивуд в никакъв случай не е пречка за евентуална политическа кариера. Даже обратното. В американската история могат да се открият доста доказателства в това отношение.

препоръчано

Поредната звезда, която реши, че политическата кариера е следващата стъпка в професионалното му развитие, е Уил Смит. Преди време 52-годишният актьор се шегуваше с подобна перспектива, но вече гледа доста сериозно на това евентуално бъдеще.

"За момента ще изчакам политическата среда да се поизчисти малко и след това ще опитам. Нямам конкретен план, но със сигурност съм човек с политическо мнение, който отстоява възгледите си. Аз съм оптимист, имам надежда за бъдещето и вярвам, че може да се постигне хармония в човечеството. Но не бива да сме безразлични към случващото се около нас. Затова със сигурност ще изиграя моята роля в това отношение – независимо дали ще продължа само с актьорска кариера или ще навляза на политическата арена", заяви в интервю Уил Смит.

Ще припомним, че наскоро и Дуейн Джонсън-Скалата не изключи бъдеще в политиката. Той бе достатъчно откровен, за да си признае, че не изключва евентуална своя кандидатура за президентския пост, стига хората да го искат.

Няма да коментираме амбициите на Кание Уест към този пост, но е факт че и той приема Белия дом като следваща стъпка в развитието си, пише "Ева".

Сподели:
Бомба x
СЕНЗАЦИОННО: Пентагонът потвърди за видео с НЛО СЕНЗАЦИОННО: Пентагонът потвърди за видео с НЛО
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Страшен екшън в парламента - ГЕРБ на бунт срещу новия ОФ (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Страшен екшън в парламента - ГЕРБ на бунт срещу новия ОФ (НА ЖИВО)
ново
Днес: 178
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това