Йовов става баскетболист

Баскетбол

Йовов става баскетболист

10306
на 04.06.2015
Йовов става баскетболист

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Един от най-популярните футболисти на Левски в последните 15 години - Христо Йовов намери ново спортно предизвикателство. Две години след като сложи край на активната си състезателна кариера, бившият атакуващ халф на Левски ще се впусне в аматьорския баскетбол, след като стана ясно, че е картотекиран в отбора на Своге за предстоящия турнир за Купата на Националната аматьорска лига по баскетбол. Името на НАЛБ е добре познато сред феновете на играта с оранжевата топка у нас, след като през настоящия сезон при аматьорите играха цели 30 мъжки отбора.

37-годишният Йовов вече загатна за уменията си под коша по време на спектакъла в помощ на баскетболния Левски, който бе проведен през месец февруари в столичната “Арена Армеец”, а сега ще удари рамо на отбора от родния си град в предстоящия турнир за Купата.

Бижутера за последно игра за Левски през сезон 2012/2013, когато също така бе и помощник-треньор на “сините”. След края на кариерата си той за кратко се подвизаваше на поста спортно-технически директор в клуба от “Герена”./sportal.bg

препоръчано
свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 84
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК