Йозджан Дениз похарчи 12 милиона за сина си

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Йозджан Дениз похарчи 12 милиона за сина си

9985
на 12.05.2021
Йозджан Дениз похарчи 12 милиона за сина си
Автор:   ПИК

Известният турски актьор Йозджан Дениз похарчи 12 милиона турски лири, за да купи вила в района, където синът му сега живее с бившата му съпруга. Йозджан той е бил принуден да направи тази стъпка, за да вижда детето по-често.

препоръчано

Вилата се намира в скъпарския истанбулски квартал Зекериякьой, смятан за един от най-модните сред елита в града на Босфора. Редица телевизионни звезди, актьори и модели се преместиха там през последната година. Жилищната площ на закупената от Йозджан къщата е 380 квадратни метра.

Напоследък темата за отношенията между Йозджан Дениз и бившата му съпруга Фейза Актан е една от най-обсъжданите в турските медии: двойката има много взаимни претенции и недоразумения, включително по отношение на попечителството и възпитанието на сина им.

По-рано Йозджан Дениз заведе дело срещу бившата съпруга Фейза Актан, защото тя ограничава комуникацията му със сина му. На свой ред Актан заяви, че Дениз е нарушил наказателния кодекс по следните членове: "умишлено телесно увреждане", "ограничаване на свободата", "обида", "заплахи".

Тя също подаде жалба срещу действията на брата на Йозджан, Ерджан Дениз, за ​​"нарушаване на неприкосновеността на жилищата", "обида", "заплахи“, "обида към държавни институции и органи", пише "Труд".

Сподели:
Бомба x
6 признака, които показват, че с връзката ви е свършено 6 признака, които показват, че с връзката ви е свършено
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богатството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богатството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това