Йорданка Фандъкова разкри ГОЛЯМ ГРЯХ на "Промяната“ към софиянци (СНИМКИ)

Региони

Йорданка Фандъкова разкри ГОЛЯМ ГРЯХ на "Промяната“ към софиянци (СНИМКИ)

77281
преди 5 часа
Йорданка Фандъкова разкри ГОЛЯМ ГРЯХ на Промяната“ към софиянци (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Строежът на метрото се забави заради политическата нестабилност. Това написа във Фейсбук бишвата кметица на София Йорданка Фандъкова. 

препоръчано

“За местната власт и за хората политическата криза в последните години е загубено време и пропуснати възможности. Казвам го от опита ми на кмет и това, че две години трябваше да убеждавам поредното правителство, че метрото през “Подуяне“ и “Слатина“ трябва да се строи, а не да се вади от Плана за възстановяване“, издава тя какъв е големият грях на “Промяната“ към софиянци.

С огромни усилия успях да защитя тези две отсечки, започнахме строителство им, но можеше да сме много по-напред, отбелязва още тя.

Иначе, днес Фандъкова регистрира кандидатските листи на ГЕРБ-СДС в София. В тях са както хора с опит и експертиза в местната и централната власт, така и много млади хора. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК