Йордан Бонев: Петното ми заповяда да се срещнем с Борисов, за да смачкаме Бареков

ЧАС ПИК

Йордан Бонев: Петното ми заповяда да се срещнем с Борисов, за да смачкаме Бареков

21778
на 30.01.2014
Йордан Бонев: Петното ми заповяда да се срещнем с Борисов, за да смачкаме Бареков

"Бисер Петното ми заповяда да уредя среща с Бойко Борисов. Започнах да си контактувам с Борисов по Фейсбук. На 26 декември се видяхме в къщата му в Банкя. След това посредник на Борисов даде на Петното 12 000 лева". Това разкри пред журналисти Йордан Бонев (на снимката), сподвижник на Бисер Миланов-Петното.

препоръчано

"Докато си говорихме пихме кафе във всекидневната. Борисов бе пазен от постоянна охрана. В стаята имаше и много ловни трофеи", разказа още човекът на Бисер Миланов.

"На 15 януари трябваше да има среща между Борисов и Петното. Тогава Борисов трябваше да му даде 500 000 лева. Целта беше да се смачка проекта на Бареков. Срещата, обаче не се състоя, защото Бареков разкри пред ПИК, че Борисов се е виждал с Петното преди Нова година", обясни Бонев.

След което допълни: "Бисер Миланов беше арестуван, само час и половина, след като Бареков каза, че той и Борисов са се срещали. Нали помните, арестуваха го спецчасти".

"Страхувам се за сигурността на ръководството на движението, и за своята собствена сигурност", каза още Бонев на импровизираната си пресконференция на входа на столичен мол.

Изненадващо Бонев се разграничи от агресивните действия на Петното спрямо журналисти на Би Ти Ви.

Той обясни, че това поведение не е приемливо и не е съгласен с него.

Сподели:
Бомба x
СКРОМЕН ПРАЗНИК: Отбелязваме паметта на един смирен Божи угодник СКРОМЕН ПРАЗНИК: Отбелязваме паметта на един смирен Божи угодник
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Миро от Биг Брадър строял жилищен комплекс за милиони преди смъртта си САМО В ПИК TV: Миро от "Биг Брадър" строял жилищен комплекс за милиони преди смъртта си
ново
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това