Йотингер: Европа се нуждае от Лондон за обща външна политика

СВЕТЪТ ДНЕС

Йотингер: Европа се нуждае от Лондон за обща външна политика

5112
на 24.06.2016
Йотингер: Европа се нуждае от Лондон за обща външна политика
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Европейският комисар Гюнтер Йотингер апелира към британците да участват в общата европейска външна политика, съобщава германският вестник Die Frankfurter Allgemeine Zeitung.

препоръчано

За да бъдат предотвратени „причините за миграцията през следващото десетилетие“, трябва да бъдат предприети съвместни стъпки от страна на „Лондон, Брюксел и Берлин“, подчерта комисарят за цифрова икономика и общество по повод британския референдум за членство в ЕС.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК