Кабинет на малцинството ли? И Лена - премиер...

АВТОРСКИ НОВИНИ

Кабинет на малцинството ли? И Лена - премиер...

106010
на 23.11.2022
Кабинет на малцинството ли? И Лена - премиер...

ПП и ДБ поеха курс към предизборна борба. Днес на срещата си в парламента двете формации най-после изплюха камъчето - готови са заедно да съставят кабинет на малцинството.

препоръчано

Напълно нормално. Кой с кого да се гушне, освен Христо Иванов и Кирил Петков? Отдавна са си коалиция, най-вече на войната. Сънуват как правят победен парад на Червения площад, реват та се късат да даваме оръжие за Украйна, но те самите нито пушки са виждали, още по-малко пък са готови да идат да се сражават за Зеленски.

А всъщност какво искат тези политически левенти? Дали наистина кабинет, или направо избори през март? По-скоро второто. Те не са излизали от предизборната си риторика нито за секунда. И последните заклинания са просто един от поредните опити да печелят риби, пардон избиратели.

Освен, ако... не са решили да сложат за премиер Лена Бориславова. Нали претендират, че са иновативни. Защо да не сложат Ленчето, то придоби опит. И какъв по-иновативен ход от такъв премиер.

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
Зимната супа, която ще ни държи здрави за по-дълго време Зимната супа, която ще ни държи здрави за по-дълго време
ПИК TV x
Стефан Янев не се виждал като премиер - готов е за разговори с ГЕРБ (ВИДЕО) Стефан Янев не се виждал като премиер - готов е за разговори с ГЕРБ (ВИДЕО)
ново
Днес: 99
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК