BG EN

Кавърма

Рецептите на деня

Кавърма

19642
на 14.11.2013
Кавърма
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Необходими продукти:
500 г свинско от бут
500 г печурки
3-4 стръка праз
1 малък морков
50 мл червено вино
1 с.л. концентрирано доматено пюре
1 ч.л. червен пипер
3-4 с.л. зехтин
1-2 с.л. ситно нарязан магданоз
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Месото се нарязва на кубчета и се запържва до побеляване в дълбока тенджера. Добавя се морковът, нарязан първо на колелца и след това на четвъртинки. Празът също се нарязва на колелца и се прибавя в тенджерата. След това и гъбите – измити и нарязани на филийки. Прибавят се солта, черният и червен пипер и виното. Тенджерата се похлупва и се оставя да къкри на тих огън около 40 минути или до готовност на месото. Доматеното пюре се размива с малко вода и се добавя към кавърмата. Оставя се да поври още 3-4 минути и се маха от котлона. Ястието се сервира поръсено с магданоз.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за неделя - Овните готови на всичко, за да постигнат целите си, денят за Рибите е спокоен САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за неделя - Овните готови на всичко, за да постигнат целите си, денят за Рибите е спокоен
ПИК TV x
Проф. Георги Рачев с топ прогноза пред ПИК TV: Студ сковава страната през следващите дни - ще виждаме какво дишаме! Лошото е, че... (ВИДЕО) Проф. Георги Рачев с топ прогноза пред ПИК TV: Студ сковава страната през следващите дни - ще виждаме какво дишаме! Лошото е, че... (ВИДЕО)
ново
Днес: 45
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК