КАЗА ИМ ГО: Мика Зайкова яхна метлата и направи на две стотинки ППДБ и целия парламент: Ще стане още по-лошо...

Акценти

КАЗА ИМ ГО: Мика Зайкова яхна метлата и направи на две стотинки ППДБ и целия парламент: Ще стане още по-лошо...

395563
на 20.06.2024
КАЗА ИМ ГО: Мика Зайкова яхна метлата и направи на две стотинки ППДБ и целия парламент: Ще стане още по-лошо...
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Икономистът Мика Зайкова направи на две стотинки бившите си колеги от Народното събрание.

препоръчано

Тя яростно критикува политическите партии и техните лидери, гневна от декларациите им, които вчера изчетоха на старта на 50-ия парламент.

"Повечето депутати забравиха за какво са се заклели. В тези декларация всъщност пролича за какво са се клели. Данчо Цонев вместо да говори за проблемите на България, ни обясни какво е евроатлантизъм. Като че ли от 20 години не сме членове на НАТО. 

Костадинов от "Възраждане" обвини избирателите, че не са му гласували достатъчно доверие и че "престъпниците няма да бъдат наказани". Поведението на БСП също ми направи впечатление - искат отговорност, диалогичност и прозрачност, а самите те се капсулират и не искат да поемат отговорност, не искат да разговарят с никого, настоява да има правителство - но ако може в него да не участват първата и втората политическа сила", коментира Зайкова пред БНТ.

"Останах с впечатление, че ППДБ не са разбрали какво им се случи на тези избори. От това, което каза Денков, излиза, че всички са виновни, но не и те. Те си се борят с корупцията, но забравяме за записа на Радостин Василев, за фалшивите подписи и много други неща. Виновни са всички, а те - в бяло. Нито една реформа не е направена за двете правителства, които те имаха", оправи икономистката критики и към Денковците.

За ИТН тя посочи, че не очаква да участват пряко в експертен кабинет.

"Искам да се обърна към хората в парламента, които натискат копчетата, да мислят, когато натискат копчетата, защото най-важно от всичко са България и българите, които не могат да си платят сметки, които са затънали в дългове... Ако има следващ избор, дали няма бъде по-лош? Хората не намират за кого да гласуват - ето това ме боли. Мислете, депутатите, мислете за хората! Те не могат да си изберат председател, а очакваме да правят реформи. Ние се намираме в дълбока политическа криза и не се виждат надежди да излезем от нея", отчаяна е Зайкова. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 17
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК