Какви изненади ни готви Apple тази пролет

Бомба

Какви изненади ни готви Apple тази пролет

5548
на 15.02.2022
Какви изненади ни готви Apple тази пролет
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Водещият експерт на агенцията Bloomberg, Марк Гурман продължава да разкрива подробности за предстоящото пролетно представяне на Apple. Събитието, според експерта, трябва да се проведе през март или април тази година, като освен третото поколение евтини смартфони iPhone SE с 5G, на презентацията ще бъде показано и следващото поколение компютри iMac.

препоръчано

Следващата аналитична бележка на Гурман е посветена на бъдещия iMac Pro (2022) и говори за очакваните промени в дизайна на компютрите и актуализирането на техническите им параметри.

Според информацията, новият iMac Pro (2022) ще използва дизайн, подобен на базовия iMac, захранван от процесори Apple M1. Компютърът ще получи екран с диагонал 27 инча. В същото време анализаторът смята, че Apple ще намали разнообразието от цветове за корпуса на компютъра и ще направи iMac Pro "по-официален". Предполага се, че екранът може да получи мини-LED матрица с честота на опресняване от 120 Hz. 
 
Анализаторът на Bloomberg също така предположи, че iMac Pro (2022) ще бъде пуснат в няколко версии, които ще се различават по процесори (M1 Pro или M1 Max), количеството RAM и постоянната памет. Заедно с iMac Pro (2022) и iPhone SE с 5G, Apple планира да покаже актуализираните слушалки AirPods Pro 2, процесорите Apple M2 и актуализирани модели на таблета iPad Air - всичко това на пролетното представяне.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 9 май - главоломен успех връхлита Девите, денят за Скорпионите неочаквано труден САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 9 май - главоломен успех връхлита Девите, денят за Скорпионите неочаквано труден
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Мария Габриел проговори защо не е в евролистата на ГЕРБ и дали е обидена заради проваленото й премиерстване (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Мария Габриел проговори защо не е в евролистата на ГЕРБ и дали е обидена заради проваленото й премиерстване (ВИДЕО)
ново
Днес: 126
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК