Какви сте били в предишния си живот според зодията?

ШАРЕН СВЯТ

Какви сте били в предишния си живот според зодията?

19987
на 16.06.2018
Какви сте били в предишния си живот според зодията?
Автор:   ПИК

Зодиите за имали различно призвание в миналия си живот. Вижте какво е то:

Овен - Поет

Били са духовни, загадъчни и романтични личности. Обичали са да четат и пишат. Помагали са много на другите около тях и са били изключително състрадателни. Завладявали са сърца със своите стихове.

Телец - Войник

Телците винаги са доминирали, смятали са ги за агресивни, но и храбри и безстрашни. Отстоявали са принципите си, борили са се за това, в което вярват, независимо от последствията. Смели войници.

Близнаци - Предприемач

Материалисти, които винаги са искали да преуспяват и да трупат богатство. Наслаждавали са се с пълна сила на удоволствията, които им предлага живота. 

Рак - Писател

препоръчано
свързани новини

Отличавали са се с блестящ ум, били са духовити, винаги в движение. Проявявали са любопитство към света около тях и така създавали невероятни разкази, романи, пътеписи и т.н.

Лъв - Акушер

Били са сантиментални и винаги полагали грижи за другите. Постоянно се страхували, че ще бъдат изоставени, затова се раздавали толкова за другите около тях. Били перфектни акушери.

Дева - Кралска особа

Хората са ги виждали като велики личности, всемогъщи, но и егоистични. Били са винаги център на внимание. Народът ги е почитал и се подчинявал на нарежданията им. Кралската корона им подхождала.

Везни - Лечител

Везните се възхищавали на медицината и лековете, които намирали сред природата. Отдавали се на тази своя страст. Дори пренебрегвали себе си, за да помагат на другите.

Скорпион - Художник

Много чувствителни и изключителни креативни. Изкуството им давало сили. Държали и хората около тях да са творчески настроени, или поне да имат висши ценности.

Стрелец - Учен

Eмоционални, мистериозни, аналитични. За да повярват в нещо им трябвало солидно доказателство. Затова се превръщали във велики учени.

Козирог - Пътешественик

Философи, които много обичали свободата си. Постоянно се впускали в различни приключения и изследвали света около тях.

Водолей - Политик

Амбициозни, решителни, харизматични. Думата им била закон и винаги вземането на трудни решения било поверявано на тях.

Риби - Бунтар

Нетрадиционалисти. Винаги са се чувствали като от друг свят, от друга епоха. Били са черната овца в тълпата и са изпъквали като бунтари. Не се страхували да се противопоставят.

източник: Тийнпроблем

Сподели:
Бомба x
Кои са най-сериозните и най-забавните зодии Кои са най-сериозните и най-забавните зодии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това