Какво ви пречи да правите страхотен секс

ШАРЕН СВЯТ

Какво ви пречи да правите страхотен секс

12807
на 11.07.2020
Какво ви пречи да правите страхотен секс
Автор:   ПИК

В днешно време хората правят секс, защото им доставя удоволствие. Преди много години той е бил основно за продължаване на рода, но сега главната му роля е интимност и задоволяване на нуждите. На всеки му се е случвало да направи гаф, докато прави любов с половинката си. Спокойно, случва се! Но това не означава, че трябва да се отнасяте несериозно с интимния си живот. Има неща, които правят секса едно неприятно изживяване, затова трябва да ги отстраните, преди гаджето ви да ви е напуснало, защото не харесва сексуалния живот, който води.
Много е важно, когато човек прави любов с гаджето си, да се отдаде напълно на случващото се. В днешно време това е доста трудно при наличието на толкова много техника около нас. Телевизорът и радиото няма да ви пречат, ако ги пуснете на някой музикален канал и не ги отразявате особено. Положението ще е друго, ако се загледате по някой интересен сериал или се заслушате по някое радио предаване, в което дискутират тема, която ви интересува. За да не се стига дотам, пуснете да свири музика и НЕ си припявайте любимите песни!
Също така изключете звука и вибрацията на мобилните си телефони. Много е грубо от ваша страна да чуете, че ви звъни GSM-ът и да понечите да го вдигнете. Имате извинение, само ако чакате наистина важно обаждане. В противен случай това е проява на липса на възпитание и неуважение към половинката.
Някои хора обичат постоянно да сменят позите, докато правят секс, докато на други това им действа разсейващо. Разнообразявайте, но не прекалявайте, защото е възможно половинката ви да не успее да се наслади на случващото се, защото постоянно си сменяте местата, сменяте позите и т.н.
Хубаво е, преди да правите секс, да посетите тоалетната. Това, разбира се, невинаги е възможно, но е добре, когато се случи. Много е неприятно да прекъснете половия акт, защото ви се ходи до тоалетна, а в същото време ви е почти невъзможно да го продължите, защото всяко движение ви причинява дискомфорт.
Не лъжете. Няма смисъл да симулирате оргазъм, само за да четкате самочувствието на половинката си. Вместо да се правите, че харесвате неща, които в действителност не ви доставят грам удоволствие, по-добре седнете и поговорете сериозно по темата. Кажете му/й какво наистина ви харесва и кое ви възбужда най-много. Няма смисъл той/тя да се мъчи да прави нещо, което въобще не ви допада и определено не ви възбужда. Същото време и усилия може да бъдат вложени в нещо далеч по-приятно за вас.

препоръчано
Сподели:
Бомба x
НОВАТА ЛЯТНА ТЕНДЕНЦИЯ: Коса в ледено синьо НОВАТА ЛЯТНА ТЕНДЕНЦИЯ: Коса в ледено синьо
ПИК TV x
СКАНДАЛ В ПИК TV! Свидетелят на Манолова неадекватен - Ива Николова му подари тест за наркотици, той не го направи! Заплаши депутати от ГЕРБ: Ще видите какво ще стане с вас (НА ЖИВО) СКАНДАЛ В ПИК TV! "Свидетелят" на Манолова неадекватен - Ива Николова му подари тест за наркотици, той не го направи! Заплаши депутати от ГЕРБ: Ще видите какво ще стане с вас (НА ЖИВО)
ново
Днес: 238
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това