Какво свърши ГЕРБ

ТЕМА

Какво свърши ГЕРБ

82667
на 07.06.2023
Какво свърши ГЕРБ

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Какво свърши ГЕРБ:

препоръчано

1. Подари правосъдието на прокурорската партийка ДБ, която сега ще си назначи главен прокурор по стандартите на Иво Прокопиев и други присъдружни олигарси.

2. Подари социалното министерство и Агенция за децата на "София прайд".

3. Подари финансите и бюджета на ПеПерастията в лицето на Кокорчо и Спецов, които веднъж вече изпразниха хазната.

4. Подари премиерския стол на семейство Кирил и Петко Петкови чрез бизнес съдружника им Николай Денков.

5. Подари конституционните промени на ДПС.

6. Подари службите на едни неугасващи сенки от ДС.

Разбира се, щом си позволявам да пиша това, съм радевист, гешевист, путинист и копейка.

"Всеки, който говори против новото правителство, работи срещу цялата политическа система", в марксистко-ленински дух отбеляза др. Борисов, който изобщо не се страхува за имунитета си.

Следва идеологическо тричане на новите "народни врагове", които са и антиевропейци. В лова на вещици особено дейни ще са обединените медии на Прокопиев и Пеевски плюс нюзрума на БТВ. Те са рупорите на джендър-диктатурата. 

Жълтопаветниците дремуцат - Пеевски не им е вече враг, сега и за шеф на ДАНС да го издигнат, един няма да излезе на площада. Важното е Христо Бойкикев да стане еврокомисар. Важното е лидерите да бъдат трудоустроени. Избирателите ще си траят, къде ще ходят. 

Чест ще е да бъда "враг на народа", щото народът, който подкрепя тази мръсотия, не е моят народ.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят
ПИК TV x
ПИК TV! Гюнай Хюсмен с ГОРЕЩА ПРОГНОЗА: Българите разбраха по трудния начин, че трябва да гласуват - избирателната активност в неделя ще бъде по-висока (ВИДЕО) ПИК TV! Гюнай Хюсмен с ГОРЕЩА ПРОГНОЗА: Българите разбраха по трудния начин, че трябва да гласуват - избирателната активност в неделя ще бъде по-висока (ВИДЕО)
ново
Днес: 94
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК