Вход
София
Времето в София -2 o C

Какво се случва в правителството? Ако има достойнство, министър Бисер Петков трябва да напусне

Какво се случва в правителството? Ако има достойнство, министър Бисер Петков трябва да напусне

на 12.06.2018
68217
34
Какво се случва в правителството? Ако има достойнство, министър Бисер Петков трябва да напусне
12.06.2018
34
68217

"Щом се разбира добре с майките, да се връща на работа..."

Вчера уволнен заради майките, днес върнат, пак заради тях.

Какви са тия майки, те ли решават кой да е министър? На това ли му викат кадрова политика и принципи? Опъваш една палатка и...работата опечена.

ПЪРВО В ПИК! Социалният министър хвърли оставка, Борисов я прие

ПЪРВО В ПИК! Социалният министър хвърли оставка, Борисов я прие

Министър-председателят Бойко Борисов прие оставката на...

на 11.06.2018

Ако има грам достойнство, Бисер Петков не би трябвало да си оттегля оставката. Все пак е жив човек, не куче на каишка, което изпълнява команди. Длъжен ли и да понася подобно унижение и на каква цена?

Както не беше ясно защо трябва да си ходи, така и не е ясно защо трябва да се връща. 

Прочетох някъде, че бил уволнен заради телевизионен репортаж по БНТ, в който въпросните майки на деца с увреждания проплакали, че вече месец не им се урежда въпросът с помощите.

ПЪРВО В ПИК! Борисов връща министър Петков на работа (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)

ПЪРВО В ПИК! Борисов връща министър Петков на работа (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)

Социалният министър заяви, че не може да се оправи с тях,...

на 12.06.2018

Премиерът се ядосал и му взел главата.

Така ли е, не е ли?

Докога ще уволняваме по телевизията?

Както преди време взеха главата на невероятния лекар проф. Николай Петров - след "разследване" на БТВ...

Нищо, че после всички проверки доказаха невинността му. Майната му, пишете го в графата "вредни". Разбити нерви, разбито здраве, опозорено име? По-важно е в сутрешния блок да са доволни.

Бисер Петков сега се пече на същия огън. 

Циркът е пълен, защото проправителствени медии даже му "назначиха" приемник - Деница Сачева. Сигурно било, източници от кабинета потвърдили. По БТВ сутринта даже я представиха с монументален репортаж в снимки и биографични факти. Из фейсбук пък започнаха дискусии "за" и "против", колкото да я омаскарят в аванс, макар че жената още нищо не беше потвърдила. 

Двоен резил - и за Петков, и за Сачева. 

Как се работи в такава отровна среда? Как да си вършиш работата нормално, спокойно и съвестно, след като всеки момент може да бъдеш похарчен и предаден от свои?

Всъщност...говорете, г-н Петков, обяснете ни какво точно се случи. Мълчанието не е индулгенция. Има неща по-важни от кариерата, министерския пост и партийната лоялност. Има неща, които едно сърце не може да понесе. 

Сподели:
Напиши коментар »
(34)
1
Браво, чест ви прави тази позиция
2
"Има неща, които едно сърце не може да понесе"...ИМа - авторе, но тия около ББ понасят всичко
3
Такова е положението. Статията в десятката.
4
Истината не е лъжица за всяка уста! Да се унижава, щом повече от това не може....
5
Правилно трябва да се говори, но омертата е характерна за мафията, нашата не прави изключение.
6
Xa Xa Xa...bTV ... Btv group нарочно ги избират такива като Cветльо, Xекимянчо, Bенелинчо ...пълна упойка...Xa Xa Xa Xa Xa Xa
7
и искам правителството да ми осигури пари за хапчета, защото имам непосилни страдания.
8
Да живееш с дете, от което нормалните хора извръщат очи, не е запек. Още повече, че за тези деца в много случаи е виновна държавата - евтини ваксини, липса на добро здравеопазване, липса на изследвания, бедност, мизерия, липса на добри лекари, в някои случаи отровена околна среда. Тъй че се моли да не те достигне такъв запек, щото е ужас за цял живот.
9
Проблема е говното Горанов,който припка като коза при Ц.Бориславова ! Тиквоча е кукла на конци ! Мафията ни е.б.а. майката !
10
Статията е точна, браво на автора! Партията на Слави ще ги оправи - разбива монопола на ББ, събира гласове от негласуващите и дано тръгнат нещата
11
За първи път да прочета нещо смислено и ВЕРНО в ПИК! Адмирации този път за Н. Н. На черното бяло не мога да кажа!
12
ЯСНО КОЙ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ , 2 СТАТИИ ПРОТИВ ВИНЕТУ , 10 СТАТИИ ХВАЛЕБСТВИЯ ЗА МАСОНА , ЧИФУТ ШУМЕН КАБЕЛАРОВ
13
Като е виновна държавата, защо гласувате за идиоти последните 30 г.?
14
Браво на Борисов. Нека мачка червените орки от БСП, ДСБ, и Дай БГ
15
Защо Петков, а не Ангелкова? Tя очевидно е некомпетентна , но e удобно прикритие на криминалните интереси в туризма.Отблъскващ лобизъм, от най неприятните.
16
Идва някой сътрудник и подава оставка. Провеждам кратко събеседване и ако има твърдо решение за напускане го освобождавам. През следващите дни емоциите му утихват и той желае да се върне на същата позиция. Аз преценявам колко е ценен за екипа и го назначавам отново, но вече търся и обучавам заместник, защото при следващата сложна ситуация ще очаквам отново да се огъне. Това е фирмена политика в бизнеса и корпоративното управление в повечето държави. Не разбирам коментариите Ви.
17
Статията е точна, но ми намирисва на: "Думам ти, дъще, сещай се снахо!" Да не би партийната централа да е орязала финансовата покрепа за редакцията? При давещото ни досега изобилие на хвалебствия от Вашата агенция и издигането на един простак в култ и божество, сега сте с остри критики за слабата кадрова и управленска политика?! Че този некадърник никога не е имал и заченки на интелект и далновидност... Да, и винаги е доказвал, че може да се подиграва с хората! Да, и винаги е доказвал, че се е обградил с мишки и животинки без грам чест и достойнство! Да, и доказва, че в по-голямата си част, т. нар. ни общество е изградено от страхливци и подлезурковци, щом толкова време търпим все есни и същи измамници да ни заблуждават, че не са комунисти и живеем в най-прекрасната демокрация! Късна Ви е реакцията... Или икономически далновидна? А?
18
д добрев т петкова сега и бисер петков пьрво оставка след това няма оставка това е маниер на работа в това правителство на мен не ми харесва но аз не сьм ходила по избори и нямам думата
19
В мотивите на решение № 4430/2017 г. ВАС посочва, че за времето 21 май 2013 г. – 29 юли 2016 г. Управителя на НОИ / към онзи мимент Бисер Петков, сега министър на труда и социалната политика!/ е действал като некомпетентен орган при издаването на административни актове. От това не следва ли да се направи извод, че не само административните, но и всички други актове, договори вкл. за обществени поръчки, заповеди и др. подписани от същият са действия на некомпетентен орган или страна. Въпросът е след извършване на проверка, каква би била равносметката? Какъв е разходът на обществени средства направени в нарушения на закона? След влизане в сила на цитираното решение не е ли следвало прокуратурата да се самосезира за извършване на проверка? Обръщам внимание, че в делото е участвал прокурор и решението би следвало да е известно.
20
Какъв е избора? Комунисти или агенти на ДС. Комунисти или обслужващия им персонал - шофьори, бодигардове, домакинки.
21
БСПдирастията на Импексовата барсала е зад тия кретенски майки, които не получаваха нищо по времето на Соца, СС Момата и Орешарски!!
22
Кариеризъм умира последен............никога Бисер няма да се откаже от властта! Какво ще прави - ще ходи лекции да чете. Няма властта е сладка. И Николай Иванов да го поканят пак ще се върне здравен министър. Това са хора от кариеристично тесто, те нямат съвест или морал! А газят всичко наред. Вече тия майки какво направиха не знам, явно толкова им е акъла, но те са най-малкия проблем.
23
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
24
Н е д я л к о е п е д е р а с т-г е р б е р а с т
25
Тиквата-страхливеца като разбра че ще искат оставката на цялата му ШАЙКА бързо бързо го върна на поста му а не само той е за оставка а и цялата ШАЙКА крадци
26
И друг път съм писал за слабостта и нерешителността на Борисов като управленец и явно това продължава.Всичко започна от Зурлю Мавритански който надроби такъв КУМГЕЙТ в Хасково,че Бойко му поиска оставката.Тогава за него застана Цветанов.Естествено Борисов който е зависим от него отстъпи.Това си беше чисто бламиране.Сега този театър продължава.Дали не е дело отново на Физкултурника който се взема насериозно?
27
ПИК да не ви е ударила мълния или да сте пияни, опиянени и пр. До вчера такива плонжове, днес направо разбихте премиера. Нещо става!!!!!!!!!!!!!!!!!
28
медиите веднага пробутват сачева, която като тях е соросоид, а и баща и е доносник на дс
29
Оставили са се да ги организират и комендват от "Позитано". Центърът на всички тези "недоволства" са инспирирани като политически мероприятия - част от политическото бръщолевене на БСП за "апокалипсис" в държавата.. Проблемите се решават с диалог и в министерствата - срещи, изслушване, а не да са част от политическите акции на БСП.
30
Дъни ЧАЛГОТЕКАТА на пълни обороти, пардон ДЕЦИБЕЛИ. Това се случва - там закъдето питате!!!!
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
Бисер е най-малкия проблем. Рибата се вмирисва от главата. А всички знаемЕ коя е главата. Главата днес мисли едно , утре друго , а после трето и четвърто. Ако за другите това е дефект , то за него е позволено и нормално. Авторитарна демокрация по байганьовски начин.
33
Давайте, давайте, народът има нужда да се смее. То само това му остана като право, и независимо от държавата на Бойко. Рипкайте бе, това е най убавото българско хоро.
34
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Какво е мнението ви за протестите в България?
архив

Четвъртия закон на Нютон: не се е*авай с Чък Норис.

няма нови новини
Днес: 51
hot
най-четени новини в момента
сега
2388
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
Шефът на МВР Младен Маринов пред ПИК с последна информация за обстановката в страната: Протестите приключиха, всичко е спокойно (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Ето кой размер издава дали мъжете са кръшкачи
x