Какво се случва с Мазику от ЦСКА?

Футбол

Какво се случва с Мазику от ЦСКА?

3263
на 09.06.2021
Какво се случва с Мазику от ЦСКА?
Автор:   ПИК

Крайният защитник на ЦСКА Брадли Мазику е възможно да бъде продаден от "армейците" още през този трансферен прозорец, пише "Тема Спорт". Твърди се, че до трансфер на 25-годишния ляв бек най-вероятно ще се стигне в случай, че Мазику не пожелае да удължи договора си с клуба.

препоръчано

Настоящият контракт между ЦСКА и Брадли Мазику е до лятото на 2022 година и от ръководството на клуба вече са отправили оферта към Брадли да преподпише за още една кампания. От "Армията" засега не искат да се разделят с Мазику, въпреки че интерес към него не липсва, визират от изданието.

свързани новини
Сподели:
Бомба x
Конгресмени от САЩ за НЛО: Става нещо, с което не можем да се справим Конгресмени от САЩ за НЛО: Става нещо, с което не можем да се справим
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 179
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това