Какво ще пием това лято?

Животът днес

Какво ще пием това лято?

29454
на 21.06.2024
Какво ще пием това лято?
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Борим жегата с нискоалкохолния винен микс Verano Azur FUSION

препоръчано

Новият вкус на лятото идва с Verano Azur FUSION – нискоалкохолен винен микс с плодов сок. Предлага се в два вкуса: бяло с праскова и маракуя и розе с ягода и къпина. Винените миксове са с натурални плодови аромати и само 7,5% алкохол. По-нискоалкохолните продукти са предпочитана алтернатива за потребителите от поколението Z, които търсят заместители и по-свежи варианти на виното и високоалкохолните продукти.

Рецептурата за създаването на Verano Azur FUSION е специално разработена от енолозите на New Bloom Winery и усъвършенствана след десетки потребителски тестове. Дизайнът на новите продукти следва свежата и цветна линия на марката Verano Azur като те се предлагат във винена бутилка с удобна винтова капачка за по-лесна консумация. Любопитна подробност е, че новите винени миксове с плодове може да се консумират както в чаша за вино, така и в голяма чаша за коктейл. Сервират се силно охладени – на 8-11 °С, с плодове - резени праскова, малини, ягоди и бучки лед. Verano Azur FUSION могат да се използват и за направата на сорбе или със ситно натрошен лед. За разлика от традиционното вино, те се комбинират с газирана вода, плодове и лед, които набират популярност сред летните коктейли.

Това е първият нискоалкохолен продукт в портфолиото на New Bloom Winery. Винарната се намира в град Съединение и разполага с близо 8000 дка лозя. Марката Verano Azur представя лесни за консумация вина, заредени с много слънчево настроение и цветна визия.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК