Вход
София
Времето в София 15 o C

КАКВО Я ЧАКА ВСЯКА ЗОДИЯ ПРЕЗ МАЙ! Топ астроложката Алена разкрива кои зодии летят зад граница и кои са под пара в работата! А някои ще избухват в крайна агресия.....

КАКВО Я ЧАКА ВСЯКА ЗОДИЯ ПРЕЗ МАЙ! Топ астроложката Алена разкрива кои зодии летят зад граница и кои са под пара в работата! А някои ще избухват в крайна агресия.....

на 01.05.2018
57535
3
КАКВО Я ЧАКА ВСЯКА ЗОДИЯ ПРЕЗ МАЙ! Топ астроложката Алена разкрива кои зодии летят зад граница и кои са под пара в работата! А някои ще избухват в крайна агресия.....
Автор: ПИК
01.05.2018
3
57535

Топ астроложката Светлана Тилкова-Алена разкрива пред ПИК какво я чака всяка зодия през май.

ОВЕН

През месец май запознанства и честото попадане в нова среда ви тласкат съм крайности в поведението. Новите хора около вас ще ви изненадват и с положителни, и с отрицателни емоции. Не бива да допускате крайни емоционални реакции, ако се налага да се разделите с някой от новите си или дори от вашите стари и верни познати и приятели, защото сте преценили, че не само са далеч от вашата житейска философия, а и старите и уж верните са ви предали, но се опитват заради интерес да ви се представят в старата светлина. Не бива да флиртувате, да изневерявате, ако сте семейни и бракът ви е стабилен, защото може някой нарочно да прави опити да съсипва семейните ви отношения. Не допускайте да сринат самочувствието ви с интриги и клюки. Във втората половина на месеца срещите с непознати, разговорите с нови делови партньори, кръжащите около вас обожатели и „влюбени“ кандидати за брачен договор ще ви станат досадни и ще се изолирате от света, но не за дълго.

ТЕЛЕЦ

През май, особено през първата му половина сте затрупани от незавършени задачи, които имат кратък срок на изпълнение, но както винаги сте на ниво и се справяте. Трудности няма да липсват, затова и сте нервни и напрегнати, но сякаш на инат вашите колеги са решили да са несговорчиви и да не ви помогнат. Не се притеснявайте. Докажете, че имате сили да се справите както винаги сами, а този факт ви носи отлични приходи, заради които ще събудите озлобление и завист. Важното е, че сте перфектни. Не рискувайте с начинания и не допускайте ненужни разходи и инвестиции, които не са ви по финансовите възможности. В личните отношения трудностите са свързани с вашето нежелание да планирате точно сега, на мига заради капризите на вашите близки, лятната си почивка. Не се вживявайте, и този проблем ще отмине. Необвързаните да не разчитат на сериозна връзка от познанство през май.

БЛИЗНАЦИ

Трудностите през този месец са много и ви изнервят, затова и не осъзнавате, че има начин да се справите с тях. Задълбочете се в задълженията си, не се разпилявайте в странични занимания, разговори с колеги и приятели, които ви натоварват, но не ви носят полза. Бъдете егоисти и през месеца правете само това, което ви проправя пътя към успеха. Трудностите в общуването може да се превърнат в причина за неразбиране на вашите думи и идеи, но ако това се случи, ги оставете за следващия месец, когато околните ще са по-сговорчиви. Месецът изисква да си давате по-често почивка, защото препятствията изтощават организма ви, а невъзможността да поставите ново начало ви депресира. Приемайте без емоция опитите да ви ядосват. Не пропускайте спорта и движението и не прекалявайте с алкохола, който не ви носи утеха. Личните ви отношения са спокойни, ако сами не си сътворите криза при решаване на семейните проблеми.

РАК

Месецът от самото начало е наситен с преживявания и неочакваности, които са причина да сте чувствителни и напрегнати заради влиянието на Луната. Изпълнени сте с желание да обсебвате с грижите и помощта си, които стряскат околните. Време е да си научите урока – да не правите непоискано добро, за да не си патите, защото сте се раздавали без мярка. Пред вас са промени и пътувания, възможности за срещи със задгранични партньори и подписване на договори за съвместна дейност. Осъществете планираните инвестиции и не забравяйте да сте умерени и добре да преценявате колко пари е разумно да вложите. Вашата компетентност и професионализмът ви ще ви издигнат на ново стъпало, което ще е причина отново да събудите завистта на колегите си и на конкурентите си, които дебнат и чакат да се провалите. Ако не сте семейни, не е изключено да срещнете половинката си зад граница, а семейните съветвам да организират екскурзия в чужбина.

ЛЪВ

Начинанията през май са нежелателни, но ако са неотложни, изберете дните съгласно номерологичния календар. Месецът изисква от вас да стабилизирате постигнатото и завоюваните позиции, да съхраните отношенията си с вашите колеги, а ако сте на ръководен пост – с вашите подчинени. Работа няма да ви липсва, а постиженията ви ще дразнят завистниците, които търсят начин да ви мъстят и да омаловажат знанията и уменията ви. Съветът ми е да ги отдалечите и да не си губите времето в нерви и опит да доказвате правотата си. Ако нямахте качества, нямаше да злословят зад гърба ви. Май е последният възможен месец до края на годината, в който трябва да прецените какво искате от брака си или от продължителната интимна връзка, която не е увенчана с брак. Ако отношенията ви са достигнали точката на омраза, на агресия и гняв, нямате причина да ги продължавате, а връзката, която не успявате да доведете до завършек с брачно партньорство, уви, също е време да прекратите. След като партньорите ви не искат да променят поведението си, няма защо да оставате с тях. Щастливите двойки ще се радват на романтични мигове.

ДЕВА

През май се обогатете с нови знания. Срещнете се с хора, от които искате да научите нещо полезно, да обмените опит с познати, заети в различна от вашата професионална сфера. Потърсете нови приятелства и делови партньорства, които не е задължително да обвързвате със съдружие. Достатъчно е, че отговарят на вашия интелект и има какво да научите един от друг. Без колебание се отдалечете от хората, които не ви разбират, не сте на еднаква мисловна вълна и още по-лошо – имате различна житейска философия, досаждат ви с присъствие, с покани за гостуване, за да ви използват финансово или със съвети. Себеанализът и осъзнаването на стари грешки, които е време да отстраните, са гаранция, че успехът е с вас. През този месец намерете време за вашите истински приятели и за близките си, за семейството и роднините си. Ще бъдете център на внимание и ще си върнете самочувствието и вярата във вашите възможности. Ще се окаже, че сте способни да говорите добре, качество, дарено ви от вашия управител Меркурий, при това, без да критикувате.

ВЕЗНИ

През май работите усилно, само за пари мислите и трудно намирате време за себе си. Внимавайте да не навредите на здравето си с прекомерното натоварване с работа. Не е изключено през май да ви навестят бивши обожатели, които искат да се върнат при вас. Вие преценете дали отново да ги допуснете и дали няма да съжалявате, ако раздялата ви е била болезнена и се случи отново. Договорите си проверете в детайли, преценете вашата лична полза и едва тогава подписвайте. Четете малките букви. Не вярвайте на обещанията за лесни пари. Здравето ви изисква да сте умерени и да не правите непоискано добро, за да избегнете депресиите. Отказвайте безкомпромисно исканията за финансова помощ от роднини и приятели, за да не се налага вие да взимате заеми.

СКОРПИОН

Емоционални, чувствителни, агресивни, това сте вие, когато ви се противопоставят, дори и ако е във ваша или обща полза. Постоянно дразните колегите си и вашите началници. Резки сте и към вашите подчинени, въпреки че с нищо не са заслужили отношението ви. С отказа си да признаете, че без причина проявявате нетърпимост към отправената ви критика, си печелите врагове. Неспособни сте да си признаете слабостите, затова сте нападателни и унижавате околните, за да не бъдете нападани с думи или злепоставени вие самите. Завършете изостаналите задачи, прекратете натоварващите ви отношения, освободете пътя си дори и от вашите интимни половинки, ако сте си омръзнали или вече не се привличате. Ако сте семейни, не съсипвайте дори проблемния си брак, защото през този месец самотата ви разболява. Изчакайте следващия месец, ако сте решили да подавате документи за развод.

СТРЕЛЕЦ

През май се опитвате агресивно да налагате своето мнение, когато ви се противопоставят заради неосъществими идеи или импулсивно решение за начинания. Съветвам ви да не унижавате колегите си и вашите близки. Съхранете добрия тон с вашите началници и подчинени. Независимо от всичките ви положителни качества, знания, умения, професионализъм ще спечелите, ако се научите да приемате мнението на околните и да преценявате вярно, а не пристрастно както техните, така и вашите възможности. Начинанията са печеливши, ако не сте прибързани и не се опитвате да надскачате възможностите си. Опитите да постигнете бързо нов връх или да заемете по-висок пост може да се окажат провал, понижение, уволнение. Желанието ви да създадете семейство е основано на мечтата ви да имате кого да покровителствате и управлявате, но дали това е разбирането за семейно щастие на вашия партньор?

КОЗИРОГ

Емоционалният месец май няма да ви донесе очакваните резултати, ако не се владеете. Тази задача обаче е непосилна, защото сте свръхчувствителни към забележките на близките си, към критиката на вашите колеги, особено от страна на тези, които едва сега показват истинското си лице и истинските си намерения. В яда ви не са изключени сериозни проблеми в отношенията и с брачната ви половинка, и с вашите колеги и партньори. Ако критикувате, за да избегнете критиката, отправена към вас, ще си създадете неприятели, които ще ви вредят в бъдеще. Заради усещането за непочтеност около вас сте подозрителни. Нужно ви е време да разберете какво се случва и да се справите с опитите да ви омаловажават, използват и унижават. Внимавайте с неочакваните запознанства, а старите си познати, които отново се домогват до вас с не особено почтени намерения, оставате в миналото.

ВОДОЛЕЙ

През май начинанията са ваша цел, въпреки че част от тях може да са започнали в края на миналия месец, дай Боже на добрите дати, за да не се провалите. Бъдете търпеливи, предпазливи, прозорливи и практични. Последното качество е трудно постижимо при вас, защото сте предимно всеотдайни до наивност и хората ви използват, а ще го правят и през този месец. През май ви съветвам да не очаквате помощ. Работете сами. Не търсете помощ дори и за домашните си задължения. Месецът е подходящ, ако замисляте и планирате да потърсите нова работа и дори да смените работното си място. Ако хороскопът ви го позволява и имате желание, може да регистрирате ваша фирма и да откриете сигурни познати и делови партньори, на които да разчитате. Ново начало може да поставите в личния си живот, да създадете семейство или детето да се появи.

 РИБИ

През май не само сте готови да оправите съсипаните отношения заради бликащата емоция в предишните месеци, а и имате възможност да се изкачите на нов връх по професионалната стълбица. Важно е да не пропуснете момента, в който е във ваша полза да поемете инициативата. Устремени сте към мечтата си да променяте света и хората, е, ако не целия свят, то поне обкръжението си, въпреки че времето за тази промяна още не е настъпило. Спестете си опитите да наложите мнението и правилата си, успехът е далеч от вас. За жалост искате да постигнете цели, които не знаете как да формулирате. Все сте недоволни от начина си на живот. Бъдете самите себе си и не показвайте лицемерно дружелюбие пред хора, които не са ви приятни, а се отдалечете от тях. Не позволявайте на околните да ви мамят и използват.

 

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 34869
архив

Чукча отива на гости в съседното село при приятел. Пред иглуто на приятеля седи опната кожа от бяла мечка. Чукчата пита:
- Колко пъти стреля в него?
- Десет!
- А, колко пъти го уцели?
- Нито веднъж!
- Е от какво умря?
- От смях!

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Здравните власти с аларма: За последната седмица е отчетен ръст на смъртността от 50% (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
ОЧАКВА НИ СБЛЪСЪК: Астероидът Апофис лети с бясна скорост към Земята
x