Как аксесоарите могат да променят напълно визията ви

Животът днес

Как аксесоарите могат да променят напълно визията ви

5150
на 28.01.2022
Как аксесоарите могат да променят напълно визията ви
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Аксесоарите са нещото, което може да промени коренно визията ви, при това с такава лекота. Добавянето на шал с флорални мотиви или пък дълги обеци само ще направят аутфита ви по-шикозен и екстравагантен.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Едни от най-търсените и желани дамски аксесоари са коланите. Понякога ги поставяме върху нашия панталон, само за да подсилим очертанията на талията ни. В други случаи, обаче, имаме огромна нужда от тях и те се превръщат по-скоро в необходимост, отколкото в ненужен акцент. Разбира се, някои колани са изчистени и могат лесно да се комбинират с всякакво облекло, най-вече елегантно такова. Други, обаче, са доста екстравагантни и трябва да бъдем много внимателни, когато структурираме визията си.

Освен цвета и материята, добре е да не пренебрегвате и неговата дължина. Прекалено късите колани могат много бързо да се превърнат в непотребна вещ. Дългите пък ще ви създават известен дискомфорт и също ще започнете да ги избягвате в някакъв момент. Ето защо ви препоръчваме внимателно да избирате подходящите за вас колани, за да можете да се чувствате комфортно с тях през целия ден.

Дамската чанта винаги е била един от най-търсените аксесоари. С годините, обаче, дизайните, които са актуални, често се променят. Във века на удобството, както често е наричано нашето столетие, прибягваме към модели, които ще задоволят всички наши желания и потребности. Вероятно вече във вашето съзнание изникват любимите ви раници. Най-хубавото е, че вече има десетки модели, които идеално могат да се впишат и в една официална визия, така че можете да забравите остарялото вече модно правило, че тези чанти имат място само и единствено в спортното облекло. Напротив! Те имат място в нашето ежедневие като цяло, без значение дали сме облечени с удобен анцуг или изискана рокля.

Следващите търсени аксесоари са дамските бижута и те са много удобни за освежаването на всяка една визия. Леки и съвсем непретенциозни, те могат за секунди да преобразят визията ви, ако са подбрани правилно. Дамите не се нуждаят от нищо друго, освен от ултрабърза промяна, с което да спечелят сърцата на околните. Ето защо разнообразието от колани, чанти и бижута създава редица малки трикове, с които да бъдете различни всеки ден!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
И ТОВА СЕ СЛУЧИ! Росен Желязков разплака Росица Кирова (ВИДЕО) И ТОВА СЕ СЛУЧИ! Росен Желязков разплака Росица Кирова (ВИДЕО)
ново
Днес: 89
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК