Вход
София
Времето в София 16 o C

Как болните мозъци у нас изпаднаха в оргазъм от загубата на Русия

Как болните мозъци у нас изпаднаха в оргазъм от загубата на Русия

на 08.07.2018
91773
94
Как болните мозъци у нас изпаднаха в оргазъм от загубата на Русия
08.07.2018
94
91773

Титанът на демокрацията Александър Йорданов, бивш шеф на българския парламент:

"Радва ме радостта в България от отпадането на Русия от Световното първенство по футбол. Това е добър знак. Радостта у нас от победата на хърватския футболен отбор срещу Русия е разбираема на всички езици емоционална реакция срещу злото и неправдите, които Русия е стоварвала върху България десетилетия наред."

Ще кажа на този...хм, умник, че не познавам човек около себе си, който да не страда от загубата на Русия. Всички вкъщи, приятелите и колегите ми викахме за руснаците. 

Явно Александър Йорданов живее в някоя друга България...

Изобщо политическото противопоставяне през призмата на футбола е безумие, симптом за тежка психопатия.

Вече цяло денонощие фейсбуците на повечето членове на "Да, България", "Протестна мрежа", Зелените и кръга "Капитал" преливат от възторзи, екзалтации и щастливи емотикони след загубата на Русия от Хърватско.

То радост, то чудо. Ще речеш, че Христо Иванов е станал министър-председател, а Радан Кънев - главен прокурор.

Промитите мозъци си намериха опорна сламка - "Кремъл наведен, Путин капут".

Не знам вярват ли си тия хора, или чисто и просто са изгубили менталния си самоконтрол. За отчет ли ги пращат тия статуси в централата на "Америка за България", на бройка ли им ги плащат, надпреварват ли се кой да е по-свиреп русофоб, от това ли наистина им зависи прехраната, какво изобщо се случва...

Да не говорим за коментатора на мача, който на финала се провикна еуфорично: "Русия е аут от Световното!"

Що бе, мундьо? Коя майка те е раждала тебе - майка хърватка ли?

Сподели:
Напиши коментар »
(94)
1
този е пълно куку беее
2
НЯМА ТАКЪВ ИЗВЕРГ. ТОЗИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СКОПЕН, БУКВАЛНО.
3
Есхтествено, че за Русия. Нема за фашагите от Хърватско да сме я.
4
гадни грантаджии - ще дойде и вашия ред - скоро, скоро.....
5
МНОГО ВЯРНА СТАТИЯ. РУСОФОБИЯТА СЕ ОТПУШИ ПОКРАЙ ТОВА СВЕТОВНО В НЕИЗМЕРИМИ ГРАНИЦИ.
6
ТОЯ ПОЛУФАБРИКАТ ЙОРДАНОВ В КАНАЛА
7
Едно е да мразиш Русия ,друго е да мразиш Путин . Аз Русия я обичам ,обичам руската култура ,обичам обикновените руснаци (там съм учил ,преди много години) ,но Путин (и сподвижниците му) - откровено мразя. А ,що се отнася да футбола - то ,това е несериозно (само глупак може да обвърже футбол и политически пристрастя).
8
Автора,а тебе майка рускиня ли те е раждала ?
9
дебелото прасе Ал Дим що се обажда - лижно си спомням как изразяваше много благодарности ГА подариха Москвич на онези дет са излишни / сега са 240 / и то почти веднага като каза че няма да позволи да се возят на Москвичи но той е толкова " умен " че н се усети - малко дебело прасче
10
Всички Българи да подкрепим балканците от Хърватия! Време е балкански отбор да стане шампион! Футбола не трябва да се смесва с политиката!
11
СИМО, (№ 6), това нещо не е полуфабрикат, това е биологичен отпадък от храносмилането! Аз например мразя всичко англосаксонско, но ако отборът на Мъгливия остров играе най-добре и стане Световен, МОИТЕ ПОЧИТАНИЯ на играчите, които нямат никаква вина за вековните злини, донесени на България от Империята:...
12
Къде я видя тая радост? По улиците ли, в отделните къщи пред телевизорите ли, фойерверки ли имаше някъде? Такава радост може да я има само в един манипулативен мозък, който цял живот се е занимавал с демагогия и интриги и безсрамно обяснява на хората какво те мислят, какво чувстват и как се радват на чужда болка, без те самите изобщо да са си го и помисляли. Виж, ако твоите авери, шепа неудачници като теб, се радват, че някой е загубил състезание и страда, това още повече показва колко пари струвате и в коя сфера на гадински ценности преминава животът Ви.
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
егатии статията! никой не обича окупаторите си! А те през 1944 бяха точно такива! ГОЛЯМ КЕФ как хърватите НАКЪРТИХА руските МУЦУНИ! няма такъв КЕФ!
15
Естествено, че ще се радва и коментаторът и ние хората, обикновените фенове. Хърватска беше по-добрият отбор, по-класни, с повече футболни качества и по-силна психика! Политиката и това кой кого е родил нямат отношение в случая!
16
А ти, като смесваш политика и футбол, чувал ли си някога за хърватските фашисти и знаеш ли как те са "накъртили" хиляди човешки съдби. "Дано ти се случи да попаднеш на подобни", това ли да ти пожелая, за да проумееш, че никой няма право да се гаври с чужд живот и чужда болка?
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Чудя сеq как футболът може да накара хората да мислят политически. Кой паднал и кой победил. Руснаците надминаха себе си, но срещу тях имаше един много техничен и обигран отбор. Дузпите си бяха рулетка, играчът, вкарал изравнителния гол се провали. Ами, това е футболът. Не месете спорта и политиката, ставате смешни. Всеки си има трески за дялане, при нас са направо дървета, да погледнемпърво себе си. Няма ни и скоро няма да ни има по първенствата.
19
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
20
НАЙ НАКРАЯ НЕ СЪМ БОЛЕН МОЗЪК !!!!!АЗ БЯХ ЗА РУСИЯ!!!!
21
Футболът не е поле за русофобства, русофилства, русоробства или пък повод за политически реваншизъм, политически обременености и семейщини. Но за това е нужно и малко култура, за да бъде разбрано.
22
Идиотията на т.нар. "психо-десни демократ" ,наистина е безкрайна ! Футболът е спорт - в него ,по добрия побеждава ,в политиката е горе-долу същото - по добрия управлява ( т.е. - този ,за когото народът е гласувал) ,по резултатите от последните избори се видя ,кой е най добър ,а що става дума за "политическите пигмеи" (СДС,ДСБ,ДА(й) България и пр.) - всички ги видяхме - и колко струват , и каква подкрепа имат ,изобщо - МИМАНС ,за това - тяхното мнение НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА !!!
23
Ами точно комунделите превърнаха спортните състезания в средство за политическа пропаганда. Да не би всички изведнъж да забравиха манията на комунделите всякакви спортни събития да ги превръщат в среща на "живот и смърт" за доказване на предимствата на социализЪма. Сега що риват? Сееш ли ветрове ще жънеш бури. казал го е народът. И да кеф ми е, че рашките ги отвяха, не за друго, а защото комунделите със сигурност щяха да проглушат света с "великата руска победа" Велика е Хърватия! Най-вече защото двама хървати посветиха победата си на Украина с думите Слава Украина.
24
Димитър Благоев: „Онези, който са се клели във вярност на чужди, враждебни нам сили и гласно са заявявал, че не са българи, ами някакви „славяни“ никога не са носели добро на моята родина България." ++ Путин: „Днес и в Русия е тържествен ден - Денят на славянската писменост, а писмеността е дошла при нас направо от македонската земя“ ++ Анатоли Карпов: „В Русия кирилицата е дошла, както ние смятаме, от Византия.“ ++ Александър Дугин, идеолог на евразийството: „И Паисий е наш, защото е православен и е славянин.“ ++ Пьотр Толстой, депутат от партията на Путин „Единна Русия“, зам.-председател на руската Дума: „България ще я купим цялата, половината от крайбрежието вече купихме.“ ++ През 1885 г. Аксаков пише в във в-к „Русь”: „Всяко тържество на българите е смърт за Русия. Балканските държави не трябва да имат нищо свое. Те трябва да бъдат притежание на русите или, по-ясно казано, те трябва да бъдат погълнати от русите!” ++ След срещите на г-н Радев и на г-н Борисов с г-н Путин от 1 юли газът поскъпна с 10,81%. ++ Цената на дизела в Австрия e 2,29 лв./литър, а в България е 2,28 лв./литър. В същото време минималната заплата в Австрия е 1500 евро, а в България е 255 евро. Въпреки това, руската рафинерия край Бургас не плаща данък печалба, а НАП, Цацаров, Бойко Борисов и Румен Радев се правят, такава рафинерия я няма.
25
Що за болни мозъци могат да смесват футбол и политика? Защо на всяка цена трябва да викам за руския отбор по футбол,след като не са ми от фаворитите?От друга страна,нищо не ми пречи да симпатизирам на Русия в други аспекти.Страхотно тесногръдие, невероятна логика изкараха умните глави! Умни-в кавички.Ако не харесвам Путин например и политиката, която провежда,защо на всяка цена трябва да съм и против националния отбор на Русия????Тъпотии!
26
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
27
И аз много се радвах и смях като гледах онази снимка на голимия Ал на срещата с президента Рейгън в Белия дом,където нашето помиярче си водеше прилежно някакви бележки и беше облечен "много модерно",според "етикета",с черен костюм и бели чорапки и още тогава ми стана ясно, че този"хубавец"има някакви мозъчни проблеми!
28
ОРИЕНТАЦИЯ! !!АЛОООУ СМРЪДЛЬОК, РИПАЙ У КЕНЕФА И СЛАГАЙ КРАЙ НА ЖАЛКОТО СИ ИЗПЕ.ДЕРА.СТЕНО СЪЩЕСТВУВАНЕ , ВЛЕЧУГО БЕЗГРЪБНАЧНО!!! ХУ.Й ЗА УРОДЛИВИЯ ГНОМ И ИМПО.ТЕНТЕН ПЕ.ДЕ.РАСТ. ...ПИЗ.ДИН ШАЛОМОВИЧ
29
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
30
Авторът е изкукал. Обичайно етническите българи в България сме раждани от майка- етническа българка, а не от майка- етническа рускиня. Да, има определен процент приплоди на българосъветската дружба, родени от брака между български дървосекач, отишъл на работа в Коми, и съветска гражданка, родена в Сибир, но странно защо, тези семейни двойки не са избрали да живеят в “братския съветски съюз“. който отдавна се разпадна, а в “гадната, русофобска, малка“ България.... И сега децата им с наглост и високомерие внушават, че българите сме били едва ли не длъжни да сме на страната на агресивна путлерова русия винаги, по всяко време на денонощието, навсякъде и за всичко- като че ли русия, а не България, е наша родина....
31
Мундьо е авторчето, задето лъска бастуня на бати путя. Никой истински българин не може да бъде за Русия. Хърватите са наши братя от времето на великия Анте Павелич. Успех и шампионска купа за Хърватска!
32
Така лесно лепиш етикетите !Мислим, дека сагата "Джасим“ че се повтори!
33
Руснаците направиха това което направиха и българите през далечната 1994г. Накараха света да си отвори заспалото око и да ги види. С тази разлика че сега те са домакини на световното. Сигурен съм че ще получат добри премии и със сигурност държавни награди. Така и трябва. А иначе българите се радват винаги когато на Вуте му е зле. Нема значение останалото. В случая обаче на Вуте му е много гот. А Нане го очаква ердоганския юмрук...
34
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
35
@КолЮ няма "сага Джасим" това беше поредната фалшивикация да оплюят човека , който никога не е казвал приписаните му неща . Иначе аз пък не познавам човек дето да плаче , че руснаците са отпаднали , напротив всички се радват на братята хървати за успеха . И да не се забравя , че винаги през вековете сме били в съюз с хърватите против алчните за нашите земи сърби . А по-големи фашисти от СССР и сегашна путинова Русия няма !
36
DEDO MI STREIASHE PO DECATA OT JASTREBINO !
37
Оказа се , че малко е стрелял , май !?
38
отговор на коментар
Гледай си работата! Не се радвам, че Русия отпадна, просто и двата отбора са ми безразлични. Но пък искам футболът след толкова години да се върне на родното си място; Англия! Англия! Англия!
39
отговор на коментар
ЕсХтествено, че за по-добре играещите.
40
хърватите бяха по-добрия отбор в мача и тяхната победа няма нищо общо с това дали сме русофили и русофоби. На терена не играят Путин и Тръмп или Меркел,а два футболни отбора от различни държави.
41
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
42
отговор на коментар
Явно автора майка рускиня го е раждала, а не майка българка! И да напишеш цяла статия за една такава глупост!
43
...и аз бях за Русия,защото хърватите ще изтъргуват следващия мач
44
Ако Франция стане световен... Това Европейска титла ли ще се брои или Африканска...?!?
45
TOIA IMALI NE6TO 4OVE6KO SIGORNO GO E NAPEKLO SLANCETO
46
За първи път Недялкп да напише нещо смислено!!! Изненада ме. Тук не влизам заради толкова елементарни статии, все едно писани от хора със слабоумие. И тази статия очаквах да е такава но не е. На този тумбак Йорданов, не дядо му а чичо му е хвърлил гранати в къщата където са били децата, в село Ястребино. За гнусната му дейност преди 10.11.89 и особено след тази дата, ря са да бъде осъден на поне 20 години и изгние в затвора. Спомнете си, този отврат беше и председател на НС.
47
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
48
Александър Йорданов - предател на Род и Отечество....долен манипулатор служещ на чужди сили....олицетворение на световното зло и трагедията от последните 30 години...Народен Съд за теб!
49
Е.БАН РОШКО- Е/БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е/бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
50
Ясно е ,че хърватският отбор бе по-добрият и победата му е заслужена . А тези ,които пишат срещу Хърватия,като държава ,нека се заровят в историята и там могат да открият данни,че с хърватите имаме общи корени ./отнася се за тези ,които могат да четат/.
51
отговор на коментар
Ша та укопират ами, като другите не те искат!
52
Има ли болни мозъци, които да страдат от загубата на Русия? За жалост има и един от тях е автора на съболезнователното писание.
53
Авторът работи против Русия. Все повече се радвам за отпадането им от световното.
54
Не ни совободи,ЗАРОБИ НИ.
55
Никой не може да излъже Господа и затова само Господ най-добре знае кой е искрен и кой е лицемерец , кой обича Майка България и кой е национален предател. българин
56
Към пост 16. А аз съм учудена как така хърватските фашисти са се сражавали с германските фашисти през втората световна война, сигурно те са били различни фашисти. Чудя се и как така нашите антифашисти (партизаните, де) не са се сражавали срещу немско-фашистките военни части в България. Сигурно от страх, че ще бъдат изтребени до крак.
57
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
58
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
59
На русoробите им се обърнаха червата. Браво на Хърватия !
60
болните мозьци са тези които скачаха по улиците и пратиха такива по-мияри вьв властта тои изобщо не знае какво говори на него му идва отвьтре предизвиква господ да му прати сигнал
61
Да НО трябваше да отпадне миналия ''кръг'' да не би тези който са ''гледали'' БОРБАТА са като този писател Фантаст А КАК САМО ЦЕНЗУРИРАТ НЕСЪГЛАСНИТЕ със тях все едно че сме във Северна Корея или във Куба А ТАМ ИМАЛИ ЦЕНЗУРА А товарищи,и дано не съм объркал кода......потому что не съм съгласен със него,по причини които се виждаха от цял свят.....????
62
DO kom 37---malko bil strelql ! Edin ili mnogo ubiti--toj si ostava UBIEC ! A za Lukanov--glupaka nishto li ne znaesh? Tvoqt rodnina sam poveqe znae kolko e iztrebal , Dano nikoga daniama spokojstvie v groba si!! A ti nikoga ne si pravil polezna rabota v jivota si na parazit! A vse oshte smuqesh qujd trud 'zaradi kojto si taka MAZEN i GROZEN vse oshte i dnes! I tvoqt period na izbivane na hora vse oshte prodaljava,,,,TAKA ISKAHTE VIE---barzo preboqdisanite BKP kadri v sinio! Ot KAFIAVI__cerveni----SINI__GNUSNI PARAZITI ----ograbihte truda na milioni hora i gi pratihte v kofite za bokluk!! TI SI LICETO NA POZORA,PRODALJAVASHT 30 g!!
63
Недии, кога намираш време да пишеш подобни дебилими? Между тръбите на Славчо ли???
64
Всеки път, когато този парцал избълва нещо подобно, направо си умирам от кеф. Аз за това и преглеждам тази гнус :D А колкото до руснаците, те са си прекрасни в тяхната кочинка и никога не трябва да излизат от там.
65
АЙДЕЕЕЕЕ,ПАК ПОЛИТИКАНСТВАНЕ.ДОБРЕ ДЕЕЕЕ,НАЛИ ЗА СПОРТ-В ЧАСТНОСТ ФУТБОЛ ИДЕ РЕЧ ? НАШАТА ЛЕГЕНДАРНА 8-ца НАЛИ ВИ КАЗА НА ВСИЧКИ *КОЙТО ИГРАЙ-ПИЧЕЛИ ! КОЙТО НИ ИГРАЙ-НИ ПИЧЕЛИ ! И *КЪТ НИ ФКАРВАШ-ШТИ ВКАРВАТ*КРАТКО,ЯСНО И ТОЧНО ! А ВИЕ ТУКА *РУСОФИЛИ,РУСОФОБИ,РУСОРОБИ* СМЕШНИ СТЕ-И ДЕЦАТА ЗНАЯТ,ЧЕ ПОБЕЖДАВА ПО-ДОБРИЯТ ОТБОР,И ОТБОРЪТ,НА КОЙТО МУ ПОМАГА СЪДИЯТА.ВСИЧКО ДРУГО Е ЛАКАРДИИ.
66
Най–хубавия ден за българската демокрация ще бъде, когато на прасето Ал Йор му дойде Коледата!
67
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
68
СМЪРТ НА РУСИЯ, ДА ХОДИ НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА!!!
69
az obi4am rusia no biah za harvatite zastgoto ruskia futbol ne ponasiam
70
Тоталният мизерник и сие се радват намизерни радости.Човек не си струва да ги коментира.РАЗУМНИЯ БГ-народ виаги ще е благодарен на Русия,че я има и ще уважава руския народ и всички общности населяващи руската земя...
71
Глупостта на този Йорданов е безгранична - това личеше и по времето, когато се правеше на политик и бе председател на парламента. Жалък помияр, който по времето на Тодор Живков се подмазваше на властимащите, защитаваше т. нар. социалистически реализъм в литературата и разнасяше своите глупашки и елементарни до отврат статии в прослава на социализма по редакциите, включително и в "Работническо дело". Такива стояха начело на държавата след 89-та година, затова сме на дъното във всяко отношение.
72
Тази свиня е в редицата на олигофрените в българската политика, Те са много-поне 100 като се започне с ПОЛИТБЮРОТО на "Партията Майка"Наследница на "Старата партия Майка" даже и създадена с нейните пари дошли от германска фондация
73
Toni idiot Iordanov ga ce skrie I novere ga ne ce pocazva
74
Е олигофрен ти имаш обща история с горилите Не си измисляй глупости Затова сме стигнали до тук защото не си знаем историята. Но на гробарите им е простено-гънки в мозъците вие нямате
75
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
76
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
77
И ЗАЩО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ТРЯБВА ДА СМЕ ЗА РУСИЯ В СПОРТНИТЕ Й УЧАСТИЯ? ЗАЩОТО СМЕ Й БИЛИ ВАСАЛИ 45 ГОДИНИ?
78
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
79
чао Русия!
80
Е, след неподходящ по време ургазам мое да последва ханаален спазам или най-малкото изтръпване на чофката и на ръката от рамото до пръстите. Хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи!!!!!!
81
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
82
Като си караш старото ''Москве'' няма КОЙ да те преебе......????
83
До автора.аз съм от хората.които са доволни от победата на Хърватскаи съм възмутена от квалификациите ВИ.Как може да се обиждат хората за избора си на футболен отбор или искате да се върне времето когато трябваше да харесваме само руското и да се страхуваме от доносчици ако някоѝ каже нещо срещу руската мечка.Засрамете се.
84
Кури Нинова, Ахмед Доган и Пеевски също са за Руския отбор.
85
малко хора са разбрали какво казва авторът.Може би и аз съм от тях,но си мисля,че е хубаво да има поне някои човешки прояви ,в които гнусотиите на политиканстването да не се срещат.Говоря за изкуството ,спорта,поезията...
86
България се нуждае от човек като Путин.
87
Това трябва да си, или 100% кретен за да харесваш руския футбол, или да си 101% БСПеераст катил.
88
тестиси ! Той е ФУТКА
89
И кой му каза на този нещастник, че всички в България се радват от отпадането на Русия на световното..... Как се понасят изобщо такива ...то не мога да кажа хора... Дебили някакви. Бяха случайно в политиката, а сега на какви се изживяват, та говорят от името на българите.....
90
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
91
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
92
Русофобите са като русофилите - платена дейност по симулиране и привидност на политически / идеологически убеждения с фалшив философско-искорически привкус. С други думи - като проституцията е да си русофоб или русофил. Проблемът е, че проститутките показват и излагат плът, обикновено съблазнителна, а Сашето какво да покаже - сланини, гнусна физическа материална обвивка или напълно изкуфял мозък, при това генетично в ограничени количества? Каква съдба имат предателите? Може да е комфортна, като на хаджи Иванчо хаджи Пенчович, а може да е жалка - като на поп Кръстьо. Сиреч, като ставаш предател, прави си сметката.
93
Русофобите са като русофилите - платена дейност по симулиране и привидност на политически / идеологически убеждения с фалшив философско-искорически привкус. С други думи - като проституцията е да си русофоб или русофил. Проблемът е, че проститутките показват и излагат плът, обикновено съблазнителна, а Сашето какво да покаже - сланини, гнусна физическа материална обвивка или напълно изкуфял мозък, при това генетично в ограничени количества? Каква съдба имат предателите? Може да е комфортна, като на хаджи Иванчо хаджи Пенчович, а може да е жалка - като на поп Кръстьо. Сиреч, като ставаш предател, прави си сметката.
94
В социалистическа България спортът бе политика Помня олимпийският ни отбор в Мелбърн тогава нямахме професионален футбол и там на олимпийските игри на фенала се паднахме с СССР и не бяхме като хърватите на световното сега Ивъв всички спортове бяхме наведени щом се срещахме със СССР Само веднъж победихме в щангите но победителите се опариха. А на това световно руснаците постигнаха според възможностите си.А колко българи играят в руското първенство и в сравнение къде играеха националите от 1994 г Ако погледнем реално в клубните отбори на Европа играят почти всички големи играчи от всички континенти.А руснаците са в затвореното си първенство където има и чужденци с по ниска класа и предимно и нашите играчи които не показват майсторство както героите от 94 г.в САЩ. А във всички първенства има и ще има изненади И полуфиналистите са от Европа така че европейският футбол доминира А кой ще бъде новият световен шампион ще видим на 15 ти
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

Обява:
”Продавам вечен двигател. Гаранция - 12 месеца.”

няма нови новини
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
сега
1781
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Корнелия Нинова яхна цената на хляба, иска 5% ДДС (ОБНОВЕНА)
x
Странни забрани, които ни дебнат из Европа
x