Вход
София
Времето в София 8 o C

Как да изцерим болестите с помощта на вино, хума, подправки и над 50 други алтернативни терапии

Как да изцерим болестите с помощта на вино, хума, подправки и над 50 други алтернативни терапии

на 28.10.2020
40058
0
Как да изцерим болестите с помощта на вино, хума, подправки и над 50 други алтернативни терапии
Автор: ПИК
28.10.2020
0
40058

От днес на всички вестникарски павилиони в страната търсете безценния наръчник „Нестандартни лечения, или когато друго не помага. Алтернативни методи за справяне с болестите“. Полезното заглавие се разпространява с логото издателство „Милениум“, а цената му е само 10 лв.

Тази книга е подходяща за всеки човек, на когото му е писнало да виси с часове пред лекарските кабинети, за да излезе от тях с рецепта за едно или няколко скъпи фармацевтични изделия, които може и да не му помогнат. За всеки пациент, който е гълтал хапове и вместо да се избави от болестта, само си е докарал допълнителни проблеми. За хората, на които традиционната медицина не им е помогнала, но искат да водят пълноценен начин на живот.

 Изданието „Несандартни лечения“ събира в себе си народни рецепти за прочистване и изцеление - алтернативни методи, които се предават от уста на уста или които отскоро битуват и в интернет. В него ще намерите повече от 60 способа за повлияване на болестите, които могат да бъдат намерени в шкафа у дома или дори в кварталния магазин - подправки, плодове, гъби, коноп, ленено семе, тамян, активен въглен, бира, лук, стайни растения, цветя, царевица, вино, домашен сапун, керемида, восък, яйца, сланина, тесто, мастика, мравки, картофи, вълна, метални стружки, вода, сол, сода, оцет, хума, газ, керосин, пепел, течен парафин, кислородна вода... В отделна глава са представени и евтини и нестандартни рецепти за красота.

 Препоръчително е обаче да приложите рецептите след подробна консултация с квалифицирано лице и с осъзнато преценяване на всички рискове.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 22721
архив

Момченце тича при полицай:
- Помогнете, някакъв мъж се бие с баща ми!
Полицаят тръгва с момчето и вижда двама мъже, които яростно се налагат.
- Кой от двамата е баща ти? - пита полицаят
- Не знам, отговаря хлапето - те за това се бият.

x
САМО В ПИК TV: Изплува тайната и невъзможна любов на Мариан Вълев-Куката (ВИДЕО)
x
11-те правила за връзка тип „просто секс"
x