ГОРЕЩО
Проф. Михаил Константинов ПОПАРИ политическите мераци на Радев: Клел се е да бъде обединител на нацията - всичко друго ще бъде престъпление
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Валерия Велева: Протестът няма визията за утре, а когато я няма, това е анархия. Да искаш сега да свалиш властта, значи да искаш да хвърлиш държавата в хаос (ВИДЕО)
САМО В ПИК TV! Цветанка Андреева за метежите на Радев и ППДБ: Сценарият е да се дестабилизира цялата система и през следващата година да влезем в спиралата на нови избори и нестабилни парламенти (ВИДЕО)
ИЗВЪНРЕДНО! Известен адвокат прати писмо до СГС - поиска любимият съдия на Киро да си направи отвод по делото за заплахите срещу Йоловски
Шефът на КНСБ РАЗБИ ОПОРКИТЕ на ППДБ за бюджетните заплати
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Чесънът се използва в доста рецепти от българската кухня. Макар да има силна миризма, немислимо е някои ястия да се консумират без него. Предполагаме, всеки един от вас първо се сеща за шкембе чорбата.
препоръчано
Но да си признаем, никак не е приятна задача беленето на скилидките. Оказва се обаче, че и за това има лесно решение – нуждаете се само от два метални съда с еднаква големина.
Ето как се белят 20 скилидки чесън за 20 секунди:


