Как медиите в Северна Македония коментират откриването на културния клуб в Благоевград

Балкани

Как медиите в Северна Македония коментират откриването на културния клуб в Благоевград

17869
на 31.10.2022
Как медиите в Северна Македония коментират откриването на културния клуб в Благоевград
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Напрежение около откриването на северномакедонския културен клуб в Благоевград в неделя. За церемонията дойде делегация на северномакедонската опозиционна партия ВМРО - ДПМНЕ, водена от Християн Мицкоски.

препоръчано

„Медиите в Скопие коментират обширно случилото се. Не се говори толкова за провокации, колкото за напрежение, за присъствието на полицията. От записите на камерите на медиите обаче не можеше да се види нищо специално”, каза в ефира на „Здравей, България” журналистът Владимир Перев.

„Основата на станалото прилича на един германско-австрийски виц, където германците се трудят да представят, че Хитлер е австриец, а Моцарт - германец. И тук е същото. Целта е Вапцаров да се представи като македонец, патриот и поет, а цар Борис и Ванчо Михайлов - сътрудници на фашистите. Това е основната поанта на демонстрациите”, добави той.

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Български възход“ закри предизборната си кампания. Ген. Стефан Янев с призив: Изберете да гласувате! Защото ако не гласувате, политическата криза ще продължи (СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! "Български възход“ закри предизборната си кампания. Ген. Стефан Янев с призив: Изберете да гласувате! Защото ако не гласувате, политическата криза ще продължи (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК