Как министър Славов изпадна в амнезия за Сарафов и Пеевски

Акценти

Как министър Славов изпадна в амнезия за Сарафов и Пеевски

181289
на 12.02.2024
Как министър Славов изпадна в амнезия за Сарафов и Пеевски

Правосъдният министър Атанас Славов се излял в една от напълно еднаквите помежду си "национални телевизии" по темата с Мартин Нотариуса.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

Най-сигурно, според него, в този сюжет било, че Гешев бил свързан и с двете групи - на Нотариуса и Пепи Еврото.

И дотук. Гешев е върхът на пирамидата.

Да де, Славов, ама на Гешев сега е най-лесно да скачаш. На умряло куче нож да вадиш.

Наистина ли всичко по вертикала приключва с него? Все пак не той, а сегашният главен прокурор Сарафов е заснет в романтична фотосесия с Еврото в ресторант "Осемте джуджета". Така че, освен Гешев, с престъпния лобизъм в съдебната система е свързан още поне и Сарафов, не ли?

Комисарите на Прокопиев, които вече са лакеи на Пеевски (сред тях и министър Славов), не смеят да споменат името на Сарафов. Това прави впечатление сред непредубедените. Сарафов си свърши работата, бутна превърналия се в проблем Гешев и днес е амнистиран откъм разследвания и медийно ругателство.

Временно, разбира се. Докато не си избършат ръцете и с него. Гущерът си къса опашката и няма да се спре пред нищо - убийства, уволнения, стигматизации, публични кампании...

Сарафов е тема-табу, но най-табуиран е бащицата на министрите в правителството Пеевски. Това, че свидетели го свързват с Нотариуса, за Атанас Славов очевидно не е важно. Това, че цял народ от години знае кой стои на върха на съдебния октопод и кой кадрува във ВСС, също не е важно. Знае се и кой назначи и Цацаров, и Гешев, и Сарафов. Знае се от чие име действаше Пепи Еврото. Знае се, но министър Славов не знае, или страда от амнезия. Каквато амнезия прихвана целият жълтопаветен умнокрасивитет покрай прегръдката си със Сараите и ГЕРБ.

Тъжно е да си последовател на ППДБ в тия мрачни времена на предателства и лъжа. Тъжно е да се проумееш, че вождовете ти всъщност са се борили не против Борисов, Доган и Пеевски, а за да се съешат с тях и да седнат заедно на държавната софра. И да забравят за прегрешенията им.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО)
ново
Днес: 88
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК