Как Радев си изпроси импийчмънт

КОМЕНТАРИ

Как Радев си изпроси импийчмънт

219533
на 09.02.2022
Как Радев си изпроси импийчмънт

Последвайте ни в Google News Showcase

Превратаджията не спира.

препоръчано

Радев преди малко:

"Конституционният съд потвърди НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТТА на ВСС?!"

"Песимист съм, че ВСС ще вземе РАЦИОНАЛНО решение за Гешев?!"

"Викането на Кирил Петков в прокуратурата е ИЗНУДВАНЕ?!"

Класика. Не мога да си представя по-картинно изписано нарушаване на независимостта на властите. По-поразяваща намеса на една власт в работата на друга. По-драстично вменяване на вина и по-груба провокация в тълкуванието на едно съдебно решение.

Къде и кога КС е казал, че ВСС е „несъстоятелен“, бе, лъжец?

Кое е „рационалното“ решение за Гешев? Онова, което облагодетелства спонсорите на президента ли?

Как така ще квалифицираш законосъобразно действие на държавното обвинение по изясняване на фактически обстоятелства за даден казус като „изнудване“? Че това е съставомерно, направо набеждаване в престъпление...

Само заради изцепката от днес би трябвало да бъде започната процедура по импийчмънт на Радев за нарушаване на Конституцията. Няма обаче депутати със сърца в НС, видно е. Продължаваме да търпим безпрецедентното взломяване на принципите на демократичното общество от страна на държавния глава. Всичко обаче се трупа на сметката му.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 13 май - възможност за успешна изява за Близнаците, запознанство ще промени из основи живота на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 13 май - възможност за успешна изява за Близнаците, запознанство ще промени из основи живота на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов подпука ППДБ от Самоков: Абе, Денков, ти си с 20 човека в Брюксел, ние сме с 2000 тука, на кой поставяш условия? (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов подпука ППДБ от Самоков: Абе, Денков, ти си с 20 човека в Брюксел, ние сме с 2000 тука, на кой поставяш условия? (ВИДЕО)
ново
Днес: 103
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК