Как Румен Радев пак излъга под диктовката на Цветан Василев за Борисов, който е най-големият...

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Как Румен Радев пак излъга под диктовката на Цветан Василев за Борисов, който е най-големият...

224560
на 23.01.2021
Как Румен Радев пак излъга под диктовката на Цветан Василев за Борисов, който е най-големият...

Румен Радев подскача гузно мигом, щом се заговори за руските му връзки. Толкова е оплетен и зависим горкият, че реагира като ужилен винаги. От това се възползва и днес, за да го изобличи за пореден път, премиерът Бойко Борисов. И не е за вярване, но пак успя. 

препоръчано

Виновното марионетно човече не се стърпя и час - веднага се юрна да обяснява: Ама аз не съм...

Ама как не си, бе парцалена кукло, щом дори в нескопосаните си оправдания продължаваш да се разобличаваш. Питахате за Навални, ти говориш за другарите си руски марионетки Цветан Василев и Елена Йончева, която не помниш ли, че я разследват, задето му прала през офшорки кремълските черни капитали?!

Не случайно гузното човече Радев намеси и авера на Василев - Емилиян Гебрев. Нали при същия той изприпка в разгара на локдауна пролетта, за да му прави реклама и да лобира на частния му оръжеен завод, протежиран от братушките. Сакън да им секнат другарските парични потоци... 

Та толкова с извънредно тъпите му опити да се оправдава, с които Радев още повече се закопава и разкрива зависимостите от кремълските си господари. 

И по стара, но вече крайно изтъркана традиция, пробва да отвлече вниманието от издънките си, като напада противниците си, в случая - Бойко Борисов.

Първо гузното човече Радев прирева, че не било разследвано отравянето на любимия му Гебрев. Очевидна лъжа! Не че има нужда от оборване, но припомняме на тоя неук тип, който явно освен речите си за назубряне друго не чете - отравянето се разследва от първия ден, имаше разпити, има обвинени от прокуратурата, обявени са за издирване със снимките им чак в Европол от българските власти! Другия път пробвай с по-добра лъжа, ама не тази с Йончева, че и тя не ти се получи - доказа се, че записът е монтиран и манипулиран.

После пък за "насилвани" на протестите у нас. Това е още по-шокираща лъжа, която не просто няма общо с реалността, ами е направо опит да се подмени реалността.

Никъде, ама никъде, никъде, по света няма по-либерално отношение на властта към протести! Никъде, никъде! В САЩ ги смазаха с национална гвардия, във Франция Макрон ги разгонва редовно с водни оръдия, в Германия техните огромни полицаи направо смазват протестиращите от бой. Това са примери все от демократичния свят.

На тоя фон у нас сме си направо за Нобелова награда за демокрация. Да се връчи лично на Борисов, защото само благодарение на него всякакви улични отрепки вилнеят до крайна анархичност от години по площади и булеварди. То не бяха палатки, шатри, бесилки, ковчези, кръстове, вуду магии, бой над мирни граждани, нападения над обществени личности и майки с деца - ама на ни един простестиращ не му падна косъм от главата и полицията не посмя да му посегне.

Нещо повече - пак заради тоя пръв сред най-първите демократи Борисов, полицията се превърна в лична охрана на уличните протестъри и ги пазеше от гнева на мнозинството нормални граждани. А пък щом някакъв си уличен анархист с нулева хигиена прорева, че му е изкълчена ръката, демократ №1 в света Борисов жертва мигом цял вътрешен министър. На практика протестиращите взеха на абордаж управлението у нас именно през свръхлибералния Борисов, който е редно да влезе в новите учебници по либерастия на розовите фашисти като абсолютен флагман. 

Така че гузната марионетка на Кремъл Румен Радев яко се обърка тоя път с изблиците на глупост. Вместо да се оправдае, че няма нищо общо с ГРУ, само се издаде колко е зависим - пак замълча за Навални. 

Сподели:
Бомба x
6-те любими секс пози на мъжете 6-те любими секс пози на мъжете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 299
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това