Как Румен Радев се изгаври с Йоло Денев и Кольо Босия

ЧАС ПИК

Как Румен Радев се изгаври с Йоло Денев и Кольо Босия

115391
на 11.01.2021
Как Румен Радев се изгаври с Йоло Денев и Кольо Босия

Гаф след гаф сътворява метежникът с юмрука на "Дондуков" 2 Румен Радев, щом се опита да влезе в ролята на политик. Поредният му такъв лъсна с пълна сила покрай напъните да провежда предизборни консултации с партиите и стана най-горещия повод за всевъзможни вицове и подигравки с него из социалните мрежи.

препоръчано

Радев покани знайни и незнайни формацийки, сдруженийца и даже физически лица, но забрави за вечния протестър - Йоло Денев. Уж му стискаше ръката на площада и го адмирираше, че не се отказва ни в дъжд, ни в пек или виелица. А набързо го забрави и се оказа, че само се е снимал с него за личен пиар и толкова. Същото и с Кольо Босия, който даже гладуваше заради него...

По-важни се оказват за Радев групировките, щом викна аверите на ВИС от компанията на Слави Трифонов, забърканият с Маджо Христо Иванов от ДеБъ или популярната като сестра Галева Мая Манолова. С какво е повече Копейкин от Йоло Денев или пък бащата на фалшивите новини Арман Бабикян? 

Защото Йоло Денев няма връзки нито с мутрите, не е пял и играл кючеци на ВИС и СИК, не е бил интимен с властимащите, не се е облажил от задгранични преводи или пък не е пикал във фонтани като Румен Петков ли?

С избора кои точно метежници да покани в кабинета си, Радев ясно показа какви са зависимостите му. За Йоло Денев и Кольо Босия остава горчивият извод кой и как за пореден път използва гражданската им енергия за лична изгода.

Сподели:
Бомба x
Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 264
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това