Калина Андролова разсипа Румен Радев: Не е смелост, а неприемлив речник!

ГОРЕЩО
БОМБА В ПИК! Ето го брачния договор на Бойко Рашков, най-богатия политик! Съпрузите поделят рекордните 19 имота. Резиденция в София с 12 бани, басейн и фитнес, част от резиденция на морето с 6 бани, два джипа, две къщи в Стара Планина, влог от 750 000 лв. остават за министъра (УНИКАЛНИ ДОКУМЕНТИ) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд "Земеделие": Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ДАНС започна проверка в Община Варна, души около боклука на морската столица ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Премиерът на Радев в нова гонка с медиите - закри важно заседание със синдикатите. ТЕЦ "Марица-изток" 2 на колене, синдикалните лидери категорични: Няма да се съгласим миньорите да станат берачи на лавандула (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) Валентина Маджарова е избрана за шеф на спецпрокуратурата 
Политика

Калина Андролова разсипа Румен Радев: Не е смелост, а неприемлив речник!

97287
на 09.07.2020
Калина Андролова разсипа Румен Радев: Не е смелост, а неприемлив речник!
Автор:   ПИК

Остър коментар за скандалния призив за преврат на Румен Радев на незаконния протест тази вечер пред президентството направи анализаторът Калина Андролова. "Радев: "Мутри вън"! Не е смелост, а неприемлив речник за човек на такъв пост", отсече журналистката. Тя коментира и прегръдката на леви и психодесни: 

препоръчано

"БСП се събрали пред президентството и наричат себе си "гражданско общество". И пак обясняват от телевизията си, че затягането на мерките е, за да няма протести... Чакат да дойдат "Да, България" пред Министерски съвет. И леви, и десни...казват от БСП на протест срещу системата. Първо Шаренкова защити президента и после всички останали! Йоло Денев и той е наоколо. Корнела прави изявления. За разлика от Радев обаче, Корнела не смее остро да нападне прокуратурата, само хък мък да не било толкова показно..."

Сподели:
Бомба x
Как да ядем картофи и да не дебелеем Как да ядем картофи и да не дебелеем
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд Земеделие: Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд "Земеделие": Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 315
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това