Калина Андролова със скандално разкритие за шефката на "Булгаргаз" Деница Златева и договора с турците от "Боташ"

ТОП НОВИНАТА

Калина Андролова със скандално разкритие за шефката на "Булгаргаз" Деница Златева и договора с турците от "Боташ"

42426
на 23.06.2023
Калина Андролова със скандално разкритие за шефката на Булгаргаз Деница Златева и договора с турците от Боташ
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Изпълнителният директор на "Булгаргаз" Деница Златева е преговаряла с "Продължаваме промяната" да остане на поста си, въпреки че бе назначена там по времето на служебния кабинет на Гълъб Донев.

препоръчано

Това разкри в своя публикация в социалната мрежа журналистката Калина Андролова.

Златева наследи поста от бившия изпълнителен шеф Людмил Йоцов през август миналата година, след като Министерството на енергетиката предложи нов Борд на директорите на държавния газов доставчик.

"Гледам изслушването на енергийния министър в парламента за споразумението с БОТАШ, който също повтаря изкривената теза, че българското дружество "Булгаргаз" получава достъп до терминалите и газопреносната мрежа на БОТАШ. Знаем, че Деница Златева - белята е ходила при ПП да се моли да я оставят на позицията, която заема, независимо от пълната й некадърност, независимо, че унищожава методично държавното дружество", написа Андролова в Мрежата.

Тя коментира и договора с БОТАШ. "Свидетели сме как енергийният министър се опитва да защити СКАНДАЛНИЯ ДОГОВОР С БОТАШ. Увърта и не изговаря истината докрай или я камуфлира със заобиколни фрази. Спрете със свинщините! "Булгаргаз" НЕ РЕЗЕРВИРА КАПАЦИТЕТ на съответния терминал, "Булгаргаз" НЕ ПОЛУЧАВА ПРАВОТО ДА ПРЕНАСЯ по турската газопреносна мрежа. Тоест не получава достъп до газопреносната система на Турция.

Замитането, че в Турция имало закон, който позволява само БОТАШ да оперира, не променя значението на понятието "достъп" в газовия бранш. Ние имаме такъв достъп и лиценз за гръцката газопреносна система например. Управниците ни се държат неграмотно и предателски! Държавата в лицето на "Булгаргаз" и "Булгартрансгаз" гарантира капацитет, с който БОТАШ влиза на нашия пазар и директно отхапва пай от българския пазар.

И на никой не му пука. ТУРЦИТЕ СА УМРЕЛИ ОТ СМЯХ от липсата на знание и най-вече от глупавото и некадърно поведение на нашите властници. Защото неграмотността винаги е жалка. В този договор няма нито една клауза, която да е в икономическа полза на България. Тъкмо обратното, всичко е в полза на БОТАШ и в защита на турската компания. Това е договор, който ще вкара България в допълнителна зависимост. Няма такова просто племе. Предателите, комисионерите и некомпетентността са над всичко! Те управляват и винаги ще управляват държавата ни! Скоро такава няма да има, щото ще сме дали всичко на някой друг, отвън. Потрес!", написа Андролова.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 83
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК