Калин Едрев с право на отговор пред ПИК: Жертва съм на предизборен пиар. Единственото истинско нещо в чатовете е... (СНИМКА)

ГОРЕЩО
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Вижте разпита на бизнесмена, изнудван от Ибрямов за пари! Мирослав Тодоров пред ДАНС: Джейхан ми каза, че им трябват 9,5 млн. лв. за купуване на гласове (ДОКУМЕНТИ) САМО В ПИК TV! Социологът от "Галъп" Петко Петков с ЕКСПЕРТНА ПРОГНОЗА два дни преди вота: ДПС-Ново начало, БСП и АПС са с изравнени възможности! В неделя вечер може да имаме политически хелоуин, ако... ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV: Делян Добрев: Не съм виждал такова чудо като ППДБ - лява и дясна партия в предизборна коалиция. Заради различията си нямат обща икономическа програма (ВИДЕО) САМО В ПИК! Георги Марков НАСМЕТЕ анонимничката на ген. Атанасов - припомни 15 реплики на евролидери към Борисов, за които Кирчо и Химика не могат и да си мечтаят СКАНДАЛНО РАЗКРИТИЕ! Илхан Кючюк купил палат в "Симеоново" с рушвета от 1,5 мн. евро за доклада за Северна Македония? (СНИМКИ)
ФОТОГАЛЕРИЯ

Калин Едрев с право на отговор пред ПИК: Жертва съм на предизборен пиар. Единственото истинско нещо в чатовете е... (СНИМКА)

129605
на 21.03.2023
Калин Едрев с право на отговор пред ПИК: Жертва съм на предизборен пиар. Единственото истинско нещо в чатовете е... (СНИМКА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бизнесменът Калин Едрев изпрати право на отговор до агенция ПИК във връзка с публикуваните чатове, според които той е движил тайните схеми на правителството на Кирил Петков.

препоръчано

Припомняме, че вчера потърсихме Едрев, който заяви пред медията ни, че няма общо с чатовете и че ще даде интервю за ПИК, щом се прибере в България.

Ето какво пише с молба за право на отговор Калин Едрев:

Добър ден!
Г-н Неделков, пиша ви, като право на отговор поради публикации във вашата медия и мисля, че преди да публикувате тези статии, можеше да ме попитате дали са истина. Както и вчера. когато ми звънахте за интервю и ви казах, че на 5-6 април съм в България и ще дам интервю във вашата медия. Единственото истинско нещо в публикуваните чатове във вашата медия е снимката на платежното, която съм изпратил аз на Стоян Стайков от Виена. С превода му услужих временно с пари  по негова молба във връзка с негов договор в САЩ, където Стайков трябваше да плати. Ето я цялата снимката на платежното, което сте публикували в статията ви вчера. Вижте и дата им. За всичко това имам документи и мога да говоря с факти. За мое съжеление, някой Ви използва, като ви изпраща в редакцията дезинформация и лъжи, които вие после публикувате. Това са измислени скрийншоте между два телефона. Което може да направим и с вас двамата с два телефона. Това е същият Стоян Стайков от Виена, за който вашата медия е писала и има статии също. За мен всичко това е предизборен пиар, на който аз в частност съм жертва. В тази връзка обмислям да проведа консултаци с адвокат и да защитя правата си по съдебен път.
Благодаря ви за разбирането и съм на телефона, ако имате въпроси. Прилагам ви цялата снимка от чата ми и кога съм я изпратил на Стоян Стайков.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социологът от Галъп Петко Петков с ЕКСПЕРТНА ПРОГНОЗА два дни преди вота: ДПС-Ново начало, БСП и АПС са с изравнени възможности! В неделя вечер може да имаме политически хелоуин, ако... САМО В ПИК TV! Социологът от "Галъп" Петко Петков с ЕКСПЕРТНА ПРОГНОЗА два дни преди вота: ДПС-Ново начало, БСП и АПС са с изравнени възможности! В неделя вечер може да имаме политически хелоуин, ако...
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК