Калин Каменов е номинацията на ГЕРБ за кмет на Враца

Животът днес

Калин Каменов е номинацията на ГЕРБ за кмет на Враца

19973
на 29.07.2019
Калин Каменов е номинацията на ГЕРБ за кмет на Враца
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Калин Каменов е номинацията за кмет на Враца. Това стана ясно от провелото се тази вечер номинационно събрание на ГЕРБ-Враца. Въпреки спекулациите в публичното пространство, други предложения за този пост не е имало. На форума участваха близо 150 членове и симпатизанти на партията.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

На събранието бяха номинирани и 37 представители на ГЕРБ за общински съветници, като в листата присъстват много млади хора. Промени има в предложенията за кандидати за кметове на селата Мраморен, Тишевица и Баница. Предстои номинациите да бъдат утвърдени.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с Боташ на българската прокуратура (ВИДЕО) Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с "Боташ" на българската прокуратура (ВИДЕО)
ново
Днес: 109
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК