Калин Славов: Избирателната активност ще бъде на дъното

Партии

Калин Славов: Избирателната активност ще бъде на дъното

4669
на 06.10.2014
Калин Славов: Избирателната активност ще бъде на дъното
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

„Избирателната активност ще бъде на дъното”, коментира в студиото на „Здравей, България” по Нова телевизия изпълнителният директор на Асоциация „Прозрачност без граници” Калин Славов. 30 % от общият брой сигнали, постъпили в „Прозрачност без граници” в изборния ден са свързани с контролиран вот. Купеният вот и контролираният вот не са достатъчни, за да се достигне до парламентарно управление, подчерта Славов. 40 % от изпратените сигнали са за организационни нарушения.

препоръчано

„Незаконната реклама и агитация не е в онзи вид случайно забравени плакати, разпръснати флаери. Тя има доста агресивен вид на убеждаване на от страна на лица с различна позиция в населеното място, където се извършва агитацията като например от страна на кметове”, каза още Славов. Това, което се случва на избори е функция на това, което се случва между изборите, коментира от своя страна председателят на Управителния съвет на Института за развитие на публичната среда Антоанета Цонева.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК