Калин Стоянов: Пред мен имаше два пътя - да приема политическата загуба или да...

Епицентър

Калин Стоянов: Пред мен имаше два пътя - да приема политическата загуба или да...

100500
преди 4 часа
Калин Стоянов: Пред мен имаше два пътя - да приема политическата загуба или да...
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Приех сериозно отправената покана от г-н Делян Пеевски, за участие в предстоящите парламентарни избори. Включвам се в тази кампания като безпартиен и от гражданска квота, какъвто и ще остана и за в бъдеще. Това написа във Фейсбук бившият вътрешен министър Калин Стоянов, след като стана ясно, че той ще бъде кандидат за народен представител в листите на "ДПС-Ново начало". 

препоръчано

Публикуваме целия пост без редакторска намеса: 

През целия си съзнателен живот съм бил полицай. Това са 25 години в които съм част от системата на МВР. Завършил съм Академията на МВР с грамота и второ място по успех в най-големия випуск до момента. Започнал съм от най-ниското ниво и съм минал през почти всички длъжности, изкачвайки стълбицата до ниво министър. Винаги съм стоял встрани от политиката и никога не съм искал да се занимавам с друго освен с МВР.

Бях несправедливо обвиняван от хора, на които отказах политически назначения.

Решението ми да остана верен на професията, а не на политически лидери, хвърли последните в страх за собствената им кожа и кокал.

Авторитетът, който изградих с работа и доверие, както в системата, така и в международните партньорски служби беше разчетен като заплаха от хора, които от години спъват развитието на страната в името на личното си оцеляване.

След като приключи добре премислената и последователно проведена акция по политическото ми отстраняване от МВР, пред мен се очертаха два пътя - да приема политическата загуба или да вляза в битка, за да докажа правотата на действията си. Избрах второто.

Приех сериозно отправената покана от г-н Делян Пеевски за участие в предстоящите парламентарни избори.

Включвам се в тази кампания като безпартиен и от гражданска квота, какъвто и ще остана и за в бъдеще. Това е единственият вариант в момента за мен, чрез който ще мога да работя, като експерт в областта от която разбирам - вътрешни работи и сигурност.

Ще участвам в предстоящите избори, за да изоблича истинското лице на хората, които ви предлагат фалшивия си морал и опаковат тежките си зависимости с несъществуващи принципи.

Ще разчитам на всички български граждани, които виждат в мен човек решаващ проблеми и са разбрали, че държа на думата си. Очаквам подкрепата и на всички колеги от МВР, които ми симпатизират и на които успях да спечеля доверието.

За мен това е ново начало и вярвам, че най- доброто предстои!

Вярвам, че България трябва да започне да се развива на чисто.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК