Калин Стоянов разпореди полицейският участък в Джебел да е Районно управление

Региони

Калин Стоянов разпореди полицейският участък в Джебел да е Районно управление

17876
на 13.02.2024
Калин Стоянов разпореди полицейският участък в Джебел да е Районно управление
Автор:   ПИК

Free Bet Бонус за специалистите в Спортните Залози на efbet.com (18+)

Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов, полицейският участък в град Джебел става Районно управление (РУ), съобщиха от регионалния пресцентър на МВР в Кърджали. 

препоръчано

В управлението ще работят 30 служители, разпределени в оперативна дежурна част, група „Криминална полиция“, група „Охранителна полиция“ и за административно обслужване на гражданите. 

За началник на управлението е назначен главен инспектор Хасан Хасан. Той е завършил бакалавърска степан по специалността „Публична администрация“ в Техническия университет в Габрово и магистърска степен в областта на националната сигурност в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. В системата на МВР е постъпил през 2001 година – в Районното управление в Кърджали, където е преминал през различни длъжности в охранителна и криминална полиция. Последната позиция, която е заемал, е началник на група „Криминална полиция“ в РУ-Момчилград. 

свързани новини

Предстоят бързи организационни и кадрови мерки за пълноценното функциониране на Районното управление в Джебел, допълниха от пресцентъра на полицията.

На 27 май 2022 г., със заповед на тогавашния министър на вътрешните работи, съществуващото районно управление в родопския град бе преобразувано в участък. Промяната бе във връзка с реформите в сектор „Сигурност“ и предприетите мерки за оптимизиране на щатовете и структурите в системата на МВР. Преструктурирането предизвика недоволство сред местните хора, а Общинският съвет гласува протестна декларация.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алеза за 21 февруари - успехът намига на Близнаците, Везните ги очаква сензационен обрат САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алеза за 21 февруари - успехът намига на Близнаците, Везните ги очаква сензационен обрат
ПИК TV x
ПЪРВО ПИК TV! Мария Габриел с извънредно изявление за сглобката и ротацията: Няма да подпиша меморандума! Всичко си има граници - това е опит за политическа търговия и подялба на държавата между две коалиции (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО ПИК TV! Мария Габриел с извънредно изявление за сглобката и ротацията: Няма да подпиша меморандума! Всичко си има граници - това е опит за политическа търговия и подялба на държавата между две коалиции (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК