Кални обувки довели драмата с удавеното до Пловдив дете

Инциденти

Кални обувки довели драмата с удавеното до Пловдив дете

9842
на 06.04.2021
Кални обувки довели драмата с удавеното до Пловдив дете
Автор:   ПИК

Кални обувки са причина за трагедията с 10-годишното дете до пловдивското село Найден Герово.

препоръчано

Вчера следобед то е било със вой приятел от селото. Решили да си играят в близост до канала, който се намира между язовирите "Тополница" и "Пясъчник". Хръляли пръчки, мятали камъни. Асен, както се казва загиналото момче, видяло, че обувките му са кални и решило да ги измие във водата.

Събул се, но само след секунди се подхлъзнал на стръмен участък и паднал във водата. Започнал да се дави и да вика за помощ. Приятелят му се сковал от страх и побягнал към селото, където уведомил родителите си. Бил подаден сигнал в полицията към 17 часа. 

Близо два часа група за търсене, в която участие са взели екипи на Гражданска защита, пожарна, полиция, хора от селото с кросови мотори и джипове са претърсили района, където вадата е била придошла от падналите през почивните дни обилни валежи.

Тялото на детето е намерено от водолази на 200 метра след един от завоите на канала. По случая е започнато досъдебно производство.

 

Сподели:
Бомба x
ЗА ПЪРВИ ПЪТ: Роботът на Марс извлече 5 грама кислород ЗА ПЪРВИ ПЪТ: Роботът на Марс извлече 5 грама кислород
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Бойко Борисов: Продължаваме да подобряваме пътищата в страната (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Бойко Борисов: Продължаваме да подобряваме пътищата в страната (ВИДЕО)
ново
Днес: 205
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това