Калоян Методиев: ПП-ДБ-СС направихте поредната глупост в София

Политика

Калоян Методиев: ПП-ДБ-СС направихте поредната глупост в София

25134
на 31.05.2024
Калоян Методиев: ПП-ДБ-СС направихте поредната глупост в София
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

ПП-ДБ-СС направихте поредната глупост в София. Заради ремонта на една изронена колона блокирахте движението в над 10 квартала в Южна София. Това заявява Калоян Методиев, кандидат за депутат на "БСП за България", който е втори в листата на социалистите.

препоръчано

И допълва:

Тотален блокаж! Още не сте започнали да ремонтирате, но затваряте детелината на бул. България и Околовръстното. И то в пиковия петъчен ден. Благодарение на „добрата“ ви организация над 100 000 души от околните квартали дишат отровни газове. Булевардите България, Бъкстон, Пушкин и кварталните улички са абсолютно затапени.

Не сте предупредили никого! Не сте осигурили алтернативни трасета. Никой не работи на място. Можеше да оставите едно платно под моста, за да върви трафика.

Мислех, че след глупостта с тротинетка алеите около НДК сте си взели бележка. Нищо подобно.

От една глупост отидохте директно в следващата.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК