Камала отстъпва - допуска да сложи републиканец в кабинета си

Америка

Камала отстъпва - допуска да сложи републиканец в кабинета си

11452
преди 4 часа
Камала отстъпва - допуска да сложи републиканец в кабинета си
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Камала Харис е на снимачната площадка на дългогодишното токшоу The View, за да даде интервю на живо, първото й, откакто стана кандидат на Демократическата партия за президент.

препоръчано

Нейната кампания казва, че вицепрезидентът ще разработи своите политики за подпомагане на работещите семейства да си позволят грижи за деца и възрастни хора.

Тя се намира в приятелска обстановка. Една от водещите, актрисата  Упи Голдбърг, представи Харис като „следващия президент на Съединените щати“. Харис излезе в сив костюм на фона на песента „Freedom“ на Beyonce.

Въпросът, който привлече най-голямо внимание, бе този дали би променила нещо от политиките на Джо Байдън. Първоначално Харис го отклони, като каза: „Няма нещо, което да ми идва на ум от гледна точка на това, че и аз съм била част от взимането на повечето решения, които са имали въздействие."

По-късно обаче кандидатът на демократите се върна отново към въпроса, като разкри какво е едното нещо, което би променила: 

„Планирам да имам републиканец в кабинета си“, каза Харис, повтаряйки обещание, което е дала преди. „Попитахте ме каква е разликата между Джо Байдън и мен. Е, това ще е една от разликите. Ще имам републиканец. Не се чувствам обременен да позволя на гордостта да попречи на добрата идея.

Отговорът дойде, когато Харис обсъди нейните предложения да помогне на семействата от „поколението на сандвичите“ да се справят по-добре с тежестта на грижите както за възрастни родители, така и за малки деца:

"Има толкова много хора в Америка, които са точно по средата. Те се грижат за децата си и за възрастните си родители и е почти невъзможно да направят всичко, особено ако работят. Откриваме, че много хора трябва да напуснат работата си, което означава загуба на източник на доходи, да не говорим за емоционалния стрес. И така, това, което предлагам е, че основно това, което ще направим, е да позволим на Medicare да покрие здравните грижи вкъщи."

Кампанията на Тръмп се възползва от коментара на Камала Харис за The View, че тя не би направила нищо различно от Джо Байдън, за да я определи като негодна за президентството.

„Ако сте избирател, който иска да обърне страницата от провалената икономика на Джо Байдън, отворените граници и глобалния хаос, тогава Камала Харис НЕ е кандидатът за вас“, се казва в имейл от екипа за бързо реагиране на кампанията.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК