Камала Харис обяви, че ще публикува информация за здравния си статус

Америка

Камала Харис обяви, че ще публикува информация за здравния си статус

14067
преди 5 часа
Камала Харис обяви, че ще публикува информация за здравния си статус
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Вицепрезидентът на САЩ Камала Харис, кандидатът за президент на Демократическата партия, планира да направи обществено достъпна информацията относно здравословното си състояние, предаде Ройтерс.

препоръчано

Целта е да се привлече вниманието към отказа на републиканския си съперник Доналд Тръмп да направи това, твърди помощник на Харис, цитиран от новинарската агенция.

„Тя притежава физическата и психическата устойчивост, необходима за успешното изпълнение на задълженията на президента, включително тези като вай-висш държавен служител, държавен глава и главнокомандващ“, пише в заключението на доклада за медицинската история и здравната информация на Харис, цитиран от помощника.

свързани новини

59-годишната Харис се изправя срещу 78-годишния Тръмп на президентските избори. Кампанията на Харис се стреми да подчертае възрастта на бившия президент, тъй като той стана най-възрастният кандидат за президент, след като 81-годишният президент Джо Байдън се оттегли, уточнява Ройтерс.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - за Телците денят е благоприятен за създаване на семейство, за Лъвовете - за въздържане от изневери САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - за Телците денят е благоприятен за създаване на семейство, за Лъвовете - за въздържане от изневери
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: При ППДБ всичко е нула, но с 80 процента по-скъпа, каква завладяна държава, то няма какво да завладееш (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: При ППДБ всичко е нула, но с 80 процента по-скъпа, каква завладяна държава, то няма какво да завладееш (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК