Камелия издаде жестока драма

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Камелия издаде жестока драма

16651
на 15.02.2022
Камелия издаде жестока драма
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Певицата Камелия, която е известна със своята откровеност и с това, че винаги назовава нещата с истинските им имена, се реши да разкрие голяма тайна от миналото си, свързана със Слави Трифонов. Жестока драма я сринала психика.

препоръчано

Изпълнителката на хита "Луда по тебе" никога няма да забрави една свое гостуване в предаването на Слави Трифонов "Хъшове" през 1999 г., след което изпада в жестока дупка, а кариерата ѝ виси на косъм.

"В това предаване отидох след 27-28 участия месечно и съм тотално уморена. Цветин ми каза да не ходя. Преди това аз си пеех на плейбек по участия. Отивам там и гласът ми започва да трепери и на другия ден се появиха стотици публикации, в които се твърдеше, че не мога да пея. Това ми срина психиката“, споделя тя. 
 
„Изпаднах в тежко вътрешно състояние и наистина като че ли спрях да мога да пея", разказва Камелия през Алпер Чочев в неговото предаване в youtube.

"От това мое безразсъдство изложих името си на големи атаки. Но ако не се беше случило, аз нямаше да започна да ходя на уроци, да се науча да пея правилно, диафрагмено, и години по-късно да не пея изобщо на плейбек. Тази случка нямаше да доведе до това мое развитие, но пък тогава пострада името ми. Години се борех с това клише, че не мога да пея", признава без никакъв срам Камелия.

 

 
 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 12 май - непредвидени трудности изнервят Телците, Стрелците да очакват финансови постъпления САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 12 май - непредвидени трудности изнервят Телците, Стрелците да очакват финансови постъпления
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО СТУДИО НА ПИК TV! Шокиращи подробности за нападението над Колтуклиева на митинга на ПП. Страхил Ангелов: Представете си, ако бях ритнал Цънцарова (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО СТУДИО НА ПИК TV! Шокиращи подробности за нападението над Колтуклиева на митинга на ПП. Страхил Ангелов: Представете си, ако бях ритнал Цънцарова (ВИДЕО)
ново
Днес: 26
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК