Камелия: Чаках Баян 15 години

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Камелия: Чаках Баян 15 години

24867
на 20.11.2023
Камелия: Чаках Баян 15 години
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Камелия, която стана майка на Великден, сподели, че е чакала сина си Баян цели 15 години.

препоръчано

Не е тайна, че певицата е преживяла няколко аборта през годините. "Това бе една моя много голяма лична битка в продължение на 15 години. Мога спокойно да кажа, че съм преживяла всичко, опитах всичко, дадох максимума от себе си, имаше моменти, в които много страдах физически, психически дори още повече", разкри тя.

"Беше свързано с много загуби, надежди, болка, радости за кратко, доста разочарования, да се намразя и завиждам. Изпитах може би цялата палитра от емоции, които човек е способен да изпита, но не се отказах" сподели тя и припомни, че около 150 000 двойки в България имат трудности да станат родители.

"Проблемът е, че понякога жената има сериозен проблем с друго заболяване, което е излекувала, но е премахнат детеродният орган. Тогава става още по-голям проблем, защото тя има генетичен материал, но вече няма физическата способност да стане майка", обясни певицата.

Според данни украинка е износила бебето на Камелия, което обаче Цветин е припознал като свое и така е легализирал иначе незаконното у нас сургатно майчинство, написа hotnews.bg.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 юли - сблъсъци на работното място за Лъвовете, Стрелците да не действат импулсивно САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 юли - сблъсъци на работното място за Лъвовете, Стрелците да не действат импулсивно
ПИК TV x
ПИК TV! Гуцанов обеща: Ако Радев ни връчи третия мандат, ще направим всичко възможно да има кабинет (ВИДЕО) ПИК TV! Гуцанов обеща: Ако Радев ни връчи третия мандат, ще направим всичко възможно да има кабинет (ВИДЕО)
ново
Днес: 82
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК